Ingen glass, inga pengar, inget derby

Detta kanske förvånar er lite, men när det är så här varmt och fint väder så saknar jag faktiskt havet lite. Eller..kanske inte så mycket havet som glasskioskerna som ligger bredvid det vid hamnen hehe. Lund lider verkligen av brist på kulglass. Den enda jag typ känner till inne i stan är sinnesdyr och alltså inte ens att tänka på med min budget. Finns visserligen en hyffsat billig som säljer italiensk glass i saluhallen, men det är inte alltid samma sak. Anyway..
Idag tog jag en sväng till Media Markt och Nova med Henrik och fick samtidigt äran att hjälpa Carro välja pynt till hennes lilla trädgårdsplätt. Är inte helt säker men jag tror det slutade med en himmelsblå liten fjäril och en flamingo hehe.
När jag kom hem hade jag så dåligt samvete för att jag aldrig pluggar när det är fint väder ute så jag satte på Sex & The City på italienska med svensk text. De dubbar ju alla sina serier där som ni kanske vet. Det tog ungefär 7 minuter innan jag fick ont i huvudet. De har säkert tusen fler ord än amerikanerna i varje mening så de stackars italienskorna som dubbar måste prata så satans fort för att hinna med. Dessutom fick jag ångest för jag bara fattade typ vart femte ord. Lite synd för jag tyckte det var värsta smarta idén hehe.

Det är derby ikväll och det känns som att alla ska dit utom jag hehe. Jag hade så gärna velat, men det blir så jäkla dyrt för en som lever på halva studiemedlet hehe. Men när de möts nästa gång har jag jobbat lite och då ska jag minsann va på plats!
Ska inte lägga mig i för mycket eftersom jag vet en massa som är mer engagerade än vad jag är; men för hillvede Malmö..se till att vinna!!

image29

Gert-Jan the bowlingmästare

Igår var det bowlingdags och turen var verkligen på min sida. Jag vann nämligen över ALLA mina tre motståndare; Olof, Weiron och Basette!!
Därför har Basette fixat ihop en fest till min ära hemma hos sig ikväll och det kommer en jäkla massa folk. Så pass många att hon fruktar att de inte får plats. Hela 9 pers vill fira mig hehe, 10 om Uffe tar med ReseHomer. Nä..det där var inte sant. Eller jo, fest blir det, men den är långt ifrån till min ära. I wish.

Nu ska jag spela Sim City. Vi ses i dimman!

image28

Jag som aldrig bjuder in mig själv...

Idag har jag lekt med Carro den havande och Svinssen. Behöver jag verkligen skriva att det var väldans trevligt?
Vi startade på Viggos med varsitt meal. Carro berättade att hon var havande och vi gratulerade. Ska bli najs med ett litet tillskott i gänget. Vår egen lilla haga ;) Och om ca 1,5 år när hagan kan hålla upp huvudet själv ska den få gå på Kolmården. Samt träffa sin far.
Lite i sex var jag tvungen att göra ett uppehåll för att gå till Riccardo och bli terrad med konjunktiv i alla dess former. Tentan den 17e maj får mig redan att rysa..
1,5 timme utan mina små vänner var allt jag pallade för så fort jag slutat sprang jag och köpte godis och sedan slängde jag mig på trean till Nöbbelövsvägen. Där blev det Singstar och ja, ännu mera Singstar.
Svinssens och Den havandes sluttoner i Total eclipse of my heart är något SpiderPigs och mina öron sent kommer glömma haha. För övrigt var de duktiga.

Det är en ganska händelserik vecka jag har framför mig. I helgen blir det besök av familjen Backovic vilket såklart innefattar utgång. Sen är det ju Valborg och det ordet är ju liksom synonymt med utgång. Biljetterna är fixade; nu fattas bara sprit, en grill och en outfit. Men det löser sig alltid. Mest spännande blir att se vad för snubbe Carro lyckas ta med sig till grillandet detta år haha =P Sist med inte minst är det dags för Johnossikonsert nästa fredag. Fast det är förstås mer än en vecka dit. Men det ska bli kul. Very.

image27


Som handen i handsken...

Dagens favorit på Winamplistan. Varför kommenteras inte.

When you were here before
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel
Your skin makes me cry
You float like a feather
In a beautiful world
I was I was special
You're so fucking special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here 

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul 
I want you to notice
When I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special 


Miniatyrpingis rocks!

Igår hoppade jag och Tette på tåget till Stockholm för att för andra gången se våra gamla favoriter. Efter att ha löst ungefär tolv korsord tillsammans var vi framme. Vi gick och fyllde på spritförrådet innan vi intog italiensk mat och begav oss mot tunnelbanan.
Gubben i luckan där var väldigt trevlig. När vi sa vi skulle till Globen kollade han lite konstigt på oss och mumlade nåt om att han inte förstod att folk gick på sånt . Han frågade hur gamla vi var och när vi svarade flabbade han bara. Det var en rätt skön snubbe trots allt. Snäll var han också. Efter att vi berättat om våra planer önskade han faktiskt oss lycka till med raggandet och undrade om vi verkligen skulle ha en returbiljett om vi nu ändå skulle hänga med boysen efteråt...
Nere vid tågen kunde vi snabbt konstatera att vi inte var ensamma om att ha Globen som slutdestination. Och väl framme vid Hovet kunde vi konstatera att vi hade haft helt fel angående vad det är för typ av folk som åker för att se grabbsen. Där fanns verkligen alla sorters människor. Det mest förvånande var att vi inte ens var i närheten av att vara äldst. Medelåldern var oväntat hög och det var även andelen killar. Där var allt från goth-snubbar till Tobbe Trollkarl och Marie från A-Teens.

Vi var lite stirriga innan vi gick in så vi bestämde oss för att det bästa var att sätta sig på närmsta pub och förtära lite alkohol. Vi gick in och blev duktigt förvånade av det som mötte oss. När vi öppnade dörren strömmar musiken från backstreets första skiva ur högtalarna och urmånga brudar sitter och shotar och skriker med i texten. Det är vad jag kallar pub det hehe.
EMD och nån amerikansk snubbe värmde upp och sedan var det dags för nästan två timmars lycka.
Recensenterna var som vanligt inte överdrivet snälla mot dem men det ska ni strunta i hehe. De har fan noll koll.

Tiden gick sjukt snabbt och det var snart dags att ge sig ut i Stockholmsnatten igen.
Vi tog tunnelbanan hem och korkade upp vinflaskan och styrde mot sällskapsrummet eller vad man kan kalla det. Där upptäckte jag något som ska bli min nya hobby. De hade ett miniatyrpingisbord där och jag och Tette spelade och drack vin typ halva natten. Skitkul!
Innan i åkte hem tog vi en rekotdsnabb shoppingtur på stan och hoppade sen motvilligt på tåget. Vi ville så gärna stanna kvar... Resten är totalt ointressant men jag bör nämna att vi lyckades komma på fel tåg. Det vi egentligen skulle med gick 11,20 och det vi faktiskt hoppade på gick 12,20. Bläcket på biljetterna var så kasst så det verkligen såg ut som där stod 12,20 så vi var bergsäkra på det var det. Iaf...vi fick sitta kvar på tåget och kom hem som planerat. På vägen fick jag dessutom för första gången i mitt liv smaka sushi av Tette och ja..det får väl typ en tvåa i betyg av fem möjliga hehe. Inte riktigt min tekopp det där, fast det var ju inte äckligt heller. Men jag smakade bara laxen och avokadon. Vill inte äta allt det som ser ut som ålskinn...

Jag har ungefär tvåhundra bilder från gårdagen och en del filmer så jag tänkte dela med mig lite hehe.


image22
Skönaste tidsfördrivet


http://www.youtube.com/watch?v=r-j38s2nJdQ
Börjar såklart med min gamle mans trumsolo hehe. Att döma av bakgrundsmusiken har vi samma musiksmak =D

http://www.youtube.com/watch?v=uZ0B6WF8FtU 
Inte så bra kvalitet på just denna men det är typ den enda hela låten jag har hehe. Och JA, jag VET...jag är en nörd.

image25
image23
image24
image26



Say goodnight, not goodbye...

En dag som denna väcker onekligen en massa tankar, och när det väl gällde gjorde jag allt för att skingra dem. Läste i psalmboken, pillade i väskan, läste i psalmboken, pillade i väskan, räknade blommor och pillade lite till i väskan. När jag var liten kunde jag faktiskt hela Fader vår och jag tror nästan bestämt att jag hann lära mig den på nytt idag. Jag hade ju 45 lååånga minuter på mig att läsa den om och om igen.

Sen ska man väl vara snäll mot präster, men han idag såg ut som en slibbig (men snäll) version av Bildoktorn Bosse fast med överkamning. Det var ytterligare en sak att tänka på så det var jag tacksam för.

Men nu är det över och jag är en erfaranhet rikare. Tyvärr.
http://www.youtube.com/watch?v=dpCibYp5N7E

Just nu är jag sjukt trött. Jag ska upp hyfsat tidigt imorgon och gå på Nova och sen på kvällen blir det Singstar hos Svinssen. Däremellan hade jag dessutom tänkt hinna till Systemet och fixa vin. Men jag får väl se hur det blir med den saken.
Får väl gå och lägga mig nu om jag ska ha en chans att komma upp i tid.

Godnatt

image21

Florida nästa?

Sittter här och väntar på tvätten och det slog mig precis att det är exakt en vecka kvar tills jag ska göra mitt andra försök till att bli Mrs. Carter!
Som alla vet misslyckades jag brutalt sist och jag hoppas alla håller tummarna för att jag ska lyckas bättre denna gång! Nä, men seriöst...ni kan iallafall hoppas på att jag får nudda honom lite.
Det absolut bästa är nästan att jag å Tette inte kommer behöva stå på 7eleven i sådär 5 timmar mitt i natten hehe. Vi ska mysa i ett dubbelrum på flumvandrarhemmet istället.
This is skabbLina. Over and out.

image21
Värsta gubbarna

Doggies

Hah! Gjorde precis ett test på Aftonbladet för att se vilken hund som passar mig och det är tydligen en liden Fransk Bulldog jag ska ha. Och det är ju faktiskt nästan som en mops. Så...ge maj en mops NU! Tack.

image25


Mitt i allt hittade jag en länk till dig Carro; http://www.sbhs.nu/
Det är Svenska Basset Hound Sällskapet. De har tydligen massa aktiviteter där alla tar med sig sina hundar... Du borde bli medlem där och ta med dig Bengt du köpte på Ica hehe.
Och har du riktigt tradigt nån gång bör du kolla här också under 'galleri' hehe http://www.buglerhills.se/

Finally

Nu börjar det likna något. Vädermässigt alltså.
Jag hade nypremiär för min gamla vårjacka när jag gick till Nova för att hämta ut Johnossibiljetterna och det gick alldeles utmärkt. Det ska bli så jäkla skönt med vår och allt vad det innebär. Har inte så mycket planerat men något som är helt säkert är att jag:
* Ska digga satan till Backstreet Boys om 13 (!) dagar
* Ska ha ett soligt, varmt och helgrymt valborgsfirande med mina kära vänner till de underbara tonerna av Carros gitarrspelande
* Någon gång innan terminen är slut ska grilla lax och få det att se lika gott ut som det gör i TVreklamen
* Ska testa GBs alla glassnyheter
* Ska njuta varje gång jag går ut utan vinterjacka
* Ska se till att Carros staket blir målat och uppsatt
* Ska plumsa i Rinnebäcksravinen

För att ni inte ska bli uttråkade stannar jag här. Tror inte jag hade kommit på så mycket mer ändå.

image22
Titta! =D

RSS 2.0