Hej jag heter Lina och jag är en jävla nörd.

Igår tog jag en tur till Lund och Malmö med mes parents. Vi började i Lund med en snabbis på stan och sedan körde vi vidare till Entré och Ikea. Jag fick min efterlängtade mocca från Barista så allt var frid och fröjd. Blev lite smått och gott både i klädes- och inredningsväg också. Dessutom hittade jag en säng på Ikea som var så jävla mysig att jag bestämt mig för att jag ska ha en som ser ut exakt så någon gång i framtiden! Oh yes. Efter det tog vi en sväng till ribban och luftkastellet och kikade lite där också.
Jag stannade kvar i Lund på kvällen och hängde lite hos Henrik när han slutade jubba. Jag tittade på när han spelade GTA och diggade till countrykanalen han ställde in i bilen. I dag tog jag en tur på Nova innan jag tog bussen hem vid två. Hittade bland annat  bh som jag blev helt kär i. Så fin är den alltså. Vill fota och lägga upp bild här men eftersom jag inte driver en porrblogg får jag avstå. Att fota den när jag inte har den på mig gör den inte rättvisa så det är inget alternativ hehe.
På vägen till Malmö satte jag min iPod på shuffle, vilket jag inte borde gjort. Efter en stund kom det en Bsb-låt och jag blev super-jätte-mega-nostalgisk. Jag är fortfarande det och har även bestämt att jag SKA se dem live en gång till - MINST!!! De har tydligen precis släppt en ny singel och en del turnédatum är uppsatta. Sverige är inte med (än iaf), men det är däremot Köpenhamn, vilket ju nästan är smidigare vad gäller att ta sig dit. Dock blir ju biljetten något dyrare, men det skiter jag totalt i. Nu till saken...
Det är den 6e december de är i Köpenhamn och jag undrar - helt allvarligt nu haha - om någon vill joina!?!? Får jag inga svar här kommer jag väldigt snart, typ om några minuter, att personligen börja skicka ut sms där jag frågar samma sak, så nu är ni varnade. PLEEEEAAASE FÖLJ MED!! =D Måste boka biljetter snart haha..

Nu får ni lite bilder och smakprov på vad som tydligen är boysens senaste singel. Man kan ju tycka vad man vill om den hehe, men det är bara att börja plugga in texten så man hänger med på konserten ;)
Nu säger Nörd-Lina adjö. Vi hörs.


SÄNGEN!! Ooohhh so fin den är!







The best 25-årsfest!

För att jag inte ska ha ett allt för stort glapp att fylla här känner jag mig tvungen att uppdatera lite. Dagarna har mest varit fyllda med jobb, men den senaste veckan har faktiskt varit riktigt händelserik.

Vi börjar den 10e juni då Carro firades två dagar för tidigt på Byckarns. Egentligen borde jag väl skriva "Byckarns" för det är fan inte mycket som är sig likt på det stället numera. Dock var maten, till min förvåning, god och kvällen mycket trevlig. Är alltid kul när man lyckas samla så mycket folk.. Höjdpunkten var dock när vi mellanlandade vid hamnen och Carro kläckte ur sig "Ta en glass!" haha. Den tackar vi för.
Även Henrik var här och under helgen fick Ystad, Knäbäck, Tobisvik, Stenshuvud och Byckarns stå för underhållningen.

Den 14e blev det Kiviks Marknad med Maria, Kristoffer, Jon och Caroline. Det var skitmysigt, även om själva marknaden inte var så överdrivet häftig. Boysen vann varsitt tvåkilos-Marabou och kvällen var räddad.

Dagen efter var det dags att på riktigt sätta igång med planerandet av årets rackabajsarfest. Vi handlade all mat och hängde ute i Medborgarhuset hela kvällen och försökte få ihop allt.

Planering och pizzaätande på hög nivå

I torsdags dukade vi och snackade ännu mera detaljer och i fredags gjorde vi alla smörgåstårtor. Vårt lilla kök var överfullt av skit, men det gick bra till slut även om det tog lite längre tid än jag trott det skulle göra.

Satan vad vi bakade

I lördags var det dags för själva spektaklet. Halv fem var vi på plats i Gladsax och fixade det sista. Blev så nöjd med dukningen så det är inte sant! Allt blir fan fint om man använder sig av rosa hehe! 

Jag måste säga att jag blev jäkligt nöjd med hela kvällen. Jag, Carro och Maria hade skitkul vilket egentligen är allt som borde räknas haha. Sen att de flesta övriga också verkade ha det är en otroligt trevlig bonus =) Tänkte passa på att än en gång tacka alla som kom! Ni förgyllde verkligen min kväll! Jag gissar (och hoppas) att våra föräldrar inte läser min blogg, men det var tack vare dem allt gick ihop. Som de diskade och dukade och hade sig.. jag är impad! Dessutom är jag lite impad av mig själv också eftersom jag helt släppte alla tankar på att hjälpa till att plocka undan och diska haha. Det har nog aldrig hänt innan. Och jag tolkar det som ännu ett tecken på att jag hade grymt roligt.

Hela kvällen gick jäkligt snabbt... vid elva öppnades dansgolvet upp och det känns som att vi dansade i en timme, när det i verkligheten borde ha varit närmre fyra. Helt plötsligt hade typ alla försvunnit utan att vi visste om det. Men när jag såg att klockan var halv fyra förstod jag varför så många hade gett sig hehe.

I söndags vaknade jag lite över ett och då hade redan våra föräldrar varit ute och städat och lämnat nyckeln. De är så grymma alltså! Tur var väl det för jag var så sjuuuukt trött att jag nog inte hade varit till så mycket nytta om jag varit där och hjälp till. I stort sett hela dagen spenderades i källaren i vår svala säng framför TVn.  

Nu blev detta en überkort version, men det är allt jag pallar. Har nog fortfarande inte återhämtat mig riktigt. Det börjar kännas att man är gammal...

                                   


RSS 2.0