Faaaardig

Vid 12 idag lämnar jag Vildanden för London och jag kan bara konstatera att jag måste vara den största tidspessimisten som någonsin existerat. Klockan sju slog jag upp de ljusblå inställd på att behöva ha ett halvhögt tempo genom duschning, sminkning osv. Nu är jag så gott som klar och har alltså i princip 1,5 timme på mig att packa ner mina mjukisbyxor och låsa väskan. Men det kanske är bra, jag vet inte...
Jag känner mig själv så jag lär väl spendera tiden framför datorn och nojja mig för allt som kan gå fel på vår lilla resa. Men en sak är säker, så länge jag kommer levandes fram till Kingston så ska jag på Asda ikväll! 


Bästa preventivmedlet måste ändå vara Unga mödrar...

Är tillbaka i Lund och kör multitasking på hög nivå. Jag packar, dammsuger och kollar Unga Mödrar Norge på Kanal5Play på samma gång. Har lyckats packa ovanligt lätt, vilket gör mig smått stirrig och överygad om att jag glömt något jätteviktigt eftersom väskan i vanliga fall totalt fullproppad...
Helgen i Höganäs var extremt regnig, men vi tog oss ut på lite utflykter ändå. Jag hade önskemål om Helsingör, men det tillät inte vädret. Däremot blev det desto fler promenader med fåret Betty.
Imorgon ska jag tvätta och fixa det sista inför trippen. Gott så.



Og vi har det godt..

Helgen blev definitivt en kanonstart på sommarlovet! I fredags blev det korridorshäng en bit in på småtimmarna. I lördags var jag och Henrik i ett megavarmt Malmö och roade oss i affärer och på kvällen grillade jag och twinsen hos Sofia, snackade maaaassa skit och gamla minnen och njöt av att kunna sitta ute till nästan ett utan att frysa. Idag har vi spenderat fyra(!) timmar på Nova och en halvtimme på City Gross. Sedan cyklade vi och hämtade sushi som avnjöts i kvällssolen. Sushin följdes av den obligatoriska sommarstädningen av köket, vilket inte var helgens höjdpunkt direkt.
Nu ska jag packa ihop en liten väska för imorgon ska jag bege mig till Simrishamn för att leta fram lite sommarkläder, en resväska och annat smått och gott jag behöver i det närmsta. Efter Simpan beger jag mig till Höganäs för lite västkusthäng och födelsedagsfika, och nästan direkt därefter bär det av till London!! =D





I'm freeee!

Så var hemtentan inlämnad och sommarlovet påbörjat! Och vilket kanonväder att inleda ledigheten med! Riktigt najs. När jag hade tagit mig in till stan och lagt hemtentan i brevlådan på expeditionen var jag dock lite uppgiven eftersom jag inte hade någon att leka med nu när jag äntligen var ledig och det var sol ute..
Jag hann dock inte bekymra mig i många sekunder innan min gamla kursare sprang ifatt mig och föreslog lunch. Var inte sen att nappa på förlaget. Vi satt en stund på hmm ja...stället bredvid Patisseriet..och drack kaffe och han hinner inte ens gå hem innan det plingar i mobilen och Klossen undrar om jag ville hänga lite på stan senare! Och så var eftermiddagen räddad. Bra det.
Ikväll blir det KANSKE korridorsfest, KANSKE Malmö eller KANSKE något annat. Det är sommarlov, och allt är möjligt...


RSS 2.0