Och jag går bara ner mig..

Det var längesen jag skrev ett inlägg som inte kom från mobilen och som innehöll mer än en mening. Har haft fullt upp med Höganäs- och Stockholmstrippar och lite annat. Gider inte berätta allt men jag har haft skitkul.
Allsången på Skansen var en upplevelse (go Christer!), likaså EM i Kungsträdgården. Grönan var en besvikelse och det var även det faktum att jag och Henrik inte kom med i tv när vi stod och vinkade bakom Kenneth och de andra i EM-studion. Jag hade dessutom förvånansvärt lätt för att acceptera att det inte blev nåt Café Opera. Men nästa gång SKA jag dit. Och då ska vi hoppas att Nick också har vägarna förbi.
Om man bortser från mitt något märkliga fall av feber som jag råkade ut för på midsommarafton så har juni har varit en riktigt bra månad - fram till imorse då jobbet började. Kiss och bajs och skit vad dagarna kan gå långsamt ibland. Jobbar sex dagar denna vecka så det är inte direkt någon mjukstart jag kommer få heller. Fast visst, jobb ger pengar så det är ju ett måste. Det värsta med skiten är bara att jag är fast här i en hel månad.

...för det är så jag säger det.



Titta förresten vad de har gjort med vårt kök!

EM i Kungsträdgården!

MMS

EM i Kungsträdgården!


Nu blir det rödvin på Pontus by th

MMS

Nu blir det rödvin på Pontus by the sea. Najs.


Nu blir det snart Håkan! =D

MMS

Nu blir det snart Håkan! =D


Var är Jihde?!

MMS

Var är Jihde?!


Nu är det derby som gäller; Simris

MMS

Nu är det derby som gäller; Simrishamn - Skillinge. Heja Backe hehe


Behöver jag verkligen berätta vad

MMS

Behöver jag verkligen berätta vad jag fyndade i Helsingör hehe?


DSC01085

MMS

Lina är ute på det stora havet mot Helsingör nu. Räligt.


Sommarens första klämgrillade är b

MMS

Sommarens första klämgrillade är beställd och det är fotboll snart. Naaajs!


Vet inte om det syns men några sno

MMS

Vet inte om det syns men några snorungar hade lagt beslag på kybollastenen idag. Dagens ungdom är så respektlös mot de äldre..


Nattmacka

Den kanske största fördelen med att vara hemma är att man alltid kan hitta nåt gott i kylskåpet. Oavsett vilken tid på dygnet det är så hittar man något. Alltid... Det är en stooor fördel hehe.

Jag är skittrött nu. Kan dock inte förstå varför eftersom jag under största delen av dagen suttit och tittat på när Carro packat och sytt klänningar. Det var faktiskt inte alls så tråkigt som det kanske låter. Jag hjälpte till lite, vi planerade kalas och vi fick besök av Wrahme som därmed fick en liten preview av hur partyt den 12/7 kommer bli hehe. Jag förlitar mig på att menyn inte kommer läcka ut för isåfall vet vi vem vi ska skylla på ;)

Nu ska jag äta ett chokladkex och sen blir det sängen. Imorgon ska jag hämta pappas bil som varit på lagning efter att en gubbes släp rullat rakt in i ena baklyktan. Vet inte ens riktigt var den ska hämtas men det löser sig. Sen blir det fotboll med paret Backovic =D

Carro! Gör nu inget jag inte skulle ha gjort! ;)

Uppackad

De sista dagarna i Lund var väldigt trevliga. Det blev plums i ravinen två dagar i rad, det blev en massa sittade på filt i solen, massa vindrickande och grillning i kvällsolen och en äta-ute-kväll. Helt perfekt.
Jag var inte riktigt redo för att åka till Simpan så här tidigt, men jag var så illa tvungen då se snor vårt kök imorgon. Som tur är så är juni rätt fullproppad med aktiviteter så jag ska nog klara mig. Det blir bl.a. två dagars jobb, midsommarfirande med huvudbonad i Simris, skumpa och jordgubbar på Tjörnedala om vädret tillåter, fyra dagar i Stockholm samt barnkalas i Höganäs hehe.
Sedan är det juli och då blir det jobb för hela slanten. Fast det blir Kiviks marknad och födelsedagskalas också så förhoppningsvis överlever jag den månaden med.

Nu har jag precis packat upp mina tusen klädpåsar och är trött som bara den. Får nog dra mig mot sängen snart så jag pallar leka med Carro imorgon.


Lina redo för plums!

Rinnebäcksravinen is the shit när det gäller plumsning

Lina är packad

Hur mycket skit kan man ha egentligen!? Ikväll har jag packat ner det mesta jag ska ha med mig hem över sommaren och jag är lika förvånad som alltid över hur mycket saker jag har. Det är visserligen mest kläder, och det är ju inte skit, men ändå. Räknade till över 20 par skor som ska med hem. Det är för fanken nästan så att jag kan ha ett nytt par på mig varje dag under hela sommaren! Ska bli spännande att se om jag, mamma, pappa och alla väskor får plats i bilen på vägen hem. Kan seriöst bli lite knivigt. Jag hittade en del kläder också som jag glömt bort att jag hade och aldrig använt. Måste bli bättre på det där.

Igår packade jag också. Fast det var i köket tillsammans med de andra. Vi har i princip slängt allt utom lite köksgrejer, soffan och matbordet nu. Det är lite tungt så det tänkte vi låta byggarna slänga. Ska bli najs att få nytt kök även om grönt långt ifrån var min favoritfärg av dem vi fick välja bland. Oavsett vilken färg det har kan det inte bli värre än vad det är nu.
Sen har de snott vår busshållplats här nedanför. Vet inte vart de ska flytta den, men oavsett var den hamnar så suger det balle. Dumma Skånetrafiken.

Idag var jag i Malmö med Henrik och det var tänkt att jag skulle shoppa. Men hittade jag något? Knappast... Jag återvände med två flaskor vin och en t-shirt från Zara. Inte helt fel, men jag hade hoppats på en något större skörd. Men det är ju oftast så, om man verkligen vill hitta nåt gör man inte det.
Vi gick även och letade efter den überskånska mannen på Lilla Torg som är med i Telia(?)reklamen där de frågar om vägen men inte förstår svaret. Vi hittade honom inte, men toffelståndet var där.


Fact or fiction?

Hade ett ärende i utkanten av Lund vilket ledde mig till denna skylt;



Kunde inte låta bli att undra om det faktiskt kan ha varit så att Lustgården var baserad på en verklig historia...
Filmen alltså.

Hitt

Idag är det varmt. RIKTIGT varmt. Tror fan aldrig det har varit så varmt under mina snart 24 levnadsår. Det finns ingen luft, inget syre och jag är svitt som fan. Jag svär jag hade dött om det inte varit för min bästa vän fläkten som står här bredvid.
Fick till och med ta bussen in till stan idag. Hade jag gett mig på att promenera hade jag förvandlats till en svetthög någonstans på Fjelievägen.


Rött vin, Baileys och en veggoburgare

image55

Är vi i utlandet kanske? Nej, vi satt bara vid palmerna på Viggos och käkade burgare.
Det var sjukt fint väder igår så vi låg ute i solen hela eftermiddagen och läste gynekologipapper hehe. Efter några timmar blev vi hungriga så vi drog till Viggos och käkade och drack lite öl och vin. Det hela slutade med att vi satt kvar där hela kvällen och drack och lyssnade på gamla hits från 90-talet. Riktigt fucking mysig var det om jag får säga mitt hehe. Mer sånt!


RSS 2.0