Resultatet

Voila! Här har ni dem! So far so good, men vi stötte på problem när vi skulle tillaga de små jävlarna och resultatet blev långt ifrån som planerat. Men det tar vi lärdom av till nästa gång hehe. Inget ont som inte för något gott med sig.

Tänkte avsluta kvällens rapport med en länk till ett klipp från Småstjärnorna. Ungen är mer skånsk än min mamma och sjukt kass på att prata för sin ålder, men det tackar vi för! 
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.547480

Pasta

Pastabak på gång. Det, ni!







Apropå gårdagen...


"Att vara vuxen är att ta ansvar för konsekvenserna av sina val"

Bortser man från 'Sverige dansar och ler' så har Henrik Schyffert aldrig riktigt lyckats imponera på mig och jag skulle aldrig kalla mig för ett Schyffert-fan, inte ens lite. Fram tills igår.  
Jag är glad att vi fick tummen ur och skaffade biljetter för föreställningen var fullkomligt lysande från början till slut! 1h och 45min av proffsiga och träffsäkra skämt blandade med modiga erkännanden och minnesvärda funderingar. Tack för det!
Om jag hade något att säga till om skulle han hoppa av Parlamentskitet, sluta visa röven i Melodifestivalen och ägna sig åt sånt här på heltid.
Eller nej?


Allt annat än plugg

För dagen har jag bara en uppgift att ta itu med, nämligen.....plugg!
Klockan är nu tre, och jag har redan lyckats komma på andra saker jag bara "måste" göra. Som att baka en kladdkaka till exempel. Det har jag gjort och nu står den och svalnar och sprider goda dofter i korridoren.
När jag skulle rota fram bakormen som jag förvarar i en låda under sängen såg jag att jag var ungefär tre millimeter från att trilla igenom sängbottnen nästa gång jag satte mig på den. Det har trillat av skruvar från den hur många gånger som helst nu, men jag har inte insett deras funktion förrän jag lyfte på madrassen.
Inte var det så lätt som att bara ta fram en skruvmejsel och skruva lite, nejdå, skenan var så böjd att jag fick slå allt jag kunde med en hammare för att sedan kunna trycka upp den på sin plats och sen försöka skruva fast den. Dessförinnan fick jag flytta alla lådor som bor därunder och ta bort täcken och madrasser och allt. Svitt som fan blev jag och hur jag lyckades flytta runt sängskiten har jag ingen aning om.

För övrigt så har det var en trevlig helg med hamburgare, skridskoåkning, Aptitenpizza, förfest utan youtube-klipp, en utgång på Basement på Lunds Nation och efterfest med 90talets dancehits. Vet inte var de får tag i sina DJs, men bra är de i alla fall. I slutet glömde jag dock bort att lyssna på honom då en överförfriskad Mattias tog över showen genom att bjuda på kramar, halspussar, rövklapp och dödslyft.
Den kommande veckan blir väl i stort sett som alla andra, förutom att min kära mor kommer hit imorgon och att jag ska på "The 90's " på lördag. Har läst lite recensioner och ska man tro dem så bådar det gott. För Schyffert då alltså. Vad gäller mamma har jag planer på att tvinga i henne sushi så det kan gå lite hur som helst.

Kakan är ännu för varm för att provsmakas, så nu vet jag inte om jag har fler måsten jag kan skylla på för att inte plugga. Får väl se till att ta fram bokhelvetet.
 
Dagens två underverk


The minus with the takeaway is that det luktar pommes frites i bilen i flera jävla veckor efteråt

Har varit sysselsatt hela dagen med diverse trevliga saker. Gick upp vid halv åtta och möttes av vårt hemlands allra fulaste sida. Det var grått, det var kallt, det var fuktigt och slaskigt och jag hade bekymmer med att hålla mig på benen i mina skor med helt jävla fucking ishala sulor på väg till föreläsningen. Väl framme vid Spole bänkade vi oss framför Simon och lyssnade på ännu en underhållande föreläsning.
Efteråt var det en snabb gruppträff som gällde och sedan styrde jag stövlarna tvärs över stan mot Coops förbutik för att hämta ut lite biljetter till "Henrik Schyffert - The 90´s". Slasket hade smält bort så det hela gick rätt smärtfritt.
När jag fördrivit tiden lite i affärerna mötte jag upp Emma och och vi gick och lunchade på falafelstället vid Mondo som jag aldrig lär mig namnet på. Falafeln sköljde vi ner med Espressohousekaffe och biscotti. Sedan gick vi och roade oss nån timme genom att kolla i stans alla sminkaffärer.
Vi ska hänga i stan imorgon igen, men då är det plugg som står på schemat. Får se hur det går med den saken... Fredagar är ju inte den bästa pluggdagen direkt.

Peace out!


Folke

Det finns inte så mycket att säga om de senaste dagarna, så därför låter jag bli.
Istället bjuder jag på dagens favoritman;






RSS 2.0