R.I.P

Mitt i glädjeyran av att ha träffat Håkan fick jag precis ett sms av Carro som förstörde allt...
Det har hänt nåt hemskt. Blue Ice finns inte längre och istället har Nummer 15 flyttat in i lokalerna.
All is är borta och musiken ska vara houseinspirerad. Jag greder fan på riktigt nästan.
Så hemskt...
http://www.miloo.se/?url=/include/page/magazine/restaurang/nummer15.php?

image18

Inne i dimman på Blue Ice, lyckligt ovetandes om att det är sista gången...


Håkan!!!

För andra gången har Lina stått öga mot öga med herr Hellström. Dagens konversation lät så här:
Håkan: Hej.
Jag: Hej.
(Håkan signerar)
Jag: Tack.
Håkan: Ha det gött.

Jag är en sån mes haha...fast samtidigt var det inte riktigt läge för en massa kärleksförklaringar.
Det var iallafall jag och tusen svåra barn som köade i typ 40 min för att få en liten autograf. Fast, nörd som jag är, så var det värt det hehe.
Håkan hade dagen till ära tagit på sig en skitful keps och samma jag gröna jacka som han hade för typ fyra år sedan när han var där och signerade hehe. Den ser inte ut att ha samma färg på bilderna, men det ÄR det. Men heter man Håkan Hellström så kommer man undan med det mesta.

image13
 Håkan 2004 (eller 2005?)   

      image14                                                         
En suddig Håkan 2008

image15


























 


Malmö, here I come

Solen skiner så jag ska börja packa ihop mina saker och dra mig till Malmö lite tidigare än planerat. Håkan ska, om ni glömt det, (förhoppningsvis) signera skivor på Folk å Rock idag och jag ska dit.
Dock har jag knappt lyssnat på hans skiva eftersom jag är heeeelt fast i Johnossi. Så sjukt bra en skiva kan va alltså. Tänk att det finns en snubbe i Norrköping nånstans som tycker likadant som mig hehe...
Dessutom förtjänar de lite femmor efter Sydsvenskans något orättvisa tvåa.
http://www.nt.se/noje/artikel.aspx?articleid=3401591 

image12

Finally

Nu har jag dem!
"All they ever wanted" och "För sent för Edelweiss".
Har bara hunnit lyssna på den förstnämda och den var (surprise surprise) SKITbra!! Signerad var den också hehe. Sweeeet =D

Sen kan ni så smått börja förbereda er på mitt och Carros födelsedagskalas i sommar! Vi har redan fixat tallrikar haha. I guld ;)


image10
Kass bild, man ack så tjusigt...

Ännu en fika

Vaknade tidigt idag och var inställd på ännu en händelselös dag. Då plötsligt messade Carro och bjöd mig på fika med henne å Helle. Fikakåt som jag är begav jag mig självklart till Espresso House och mötte upp de två damerna. Efter ett litet tag var Helle tvungen att bege sig mot Jönköping, men jag och Carro satt kvar i över 1,5h och glodde på folk. Vi hade ett problem vi försökte lösa under tiden, men vi lyckades inte....
Är det NÅGON där ute som vet vad man kan ha för skor till kostymbyxor?!?
Efter att Carro stuckit gick jag en runda på stan. Jag gick in på Skivlagret i hopp om att de skulle råka sälja Håkans nya skiva en dag för tidigt, men så snälla var de inte. Däremot spelade de den i högtalarna så jag hängde kvar en liten stund och lyssnade hehe. Kan säga att det lät väldigt bra. Kl 10.00 imorgon är det Lina som ska dit och köpa den hehe. Johnossi släpper också nytt imorgon men den ska jag (om allt går som det ska) få hem SIGNERAD i brevlådan imorgon. Naaajs.
Till dess får jag nöja mig med att glo på deras nya video. Det kan ni också göra;
http://www.youtube.com/watch?v=RT31skdQ26Y

När jag kom hem från stan gick jag ut en sväng med Henrik och vi hittade värsta grejen. Det visade sig att vi bott typ bredvid världens grymmaste lekplats i tre år utan att veta om det. Eller ja, själva lekplatsen är kanske inte världens bästa, men den hade en linbana och det är ballt. Vi hittade även ett ställe med lite ramper och gupp för skateboards och inlines och sånt och jag MÅSTE bara dit och cykla på guppen haha. Nån gång ska jag eventuellt våga mig på att testa med mina rullskridskor också. Det ser jag fram emot.
Nu ska jag kolla Dawson.
Peace out!

Så var man här igen

Är tillbaka i Lund och sitter och översätter i min lilla italienska bok om Venedig.
Det snöar bautaflingor ute vilket faktiskt är ganska mysigt. Det är lite som att man bor i en sån där kula man skakar så det börjar snöa man hade när man var mindre. Tänkte ge mig ut och fixa lika käk men det visade sig att Netto stängde kl 17 så jag fick käka några brödskivor från frysen och komplettera med grillchipsresterna från i onsdags. Men det gick bra det också.
Jag var i Lund rätt tidigt idag eftersom pappa körde in mig för att fixa ljuset på min cykel och hjälpa mig få upp allt skit jag lyckats samla på mig under mina fyra dagar hemma. Han drog vid två och sedan dess har jag typ suttit och spelat Kungen. Det var ingen Dawson på tv heller så eftermiddagen blev extra tradig. Men oroa er inte; imorgon är han tillbaka.
Det var inte förrän nu jag fick lite dåligt samvete över mitt oerhörda slöseri med tid och började göra nåt vettigt som att plugga istället. Så när jag tänker efter borde jag kanske inte sitta och skriva heller då... Jag lämnar er med några ord från mannen jag har en träff med på torsdag.
Om det inte känns som eld, om det inte bränner upp en, så är det inte värt det. När det gör ont är du på rätt väg..

image9
En allt för vanlig syn...

Nästan som förr..

Det blev en väldigt mysig eftermiddag med fika på Hylkan. Jag, Carro, Maria W och Helle tog på oss solbrillorna och cruisade kustvägen dit. Tydligen hade hela Österlen och alla dess stockholmsturister gjort samma sak för shit vad många folk där var. Till slut fick vi iallafall tag i ett bord i kaffestugan och några minuter senare anlände våra kladdkaksbitar till bordet. Innan vi drog tog vi en snabbis i affären och där hittade jag en hatt jag blev ganska förtjust i hehe. Fast det var lite väl saftigt att ge 229:- för en hatt man aldrig kommer våga använda så jag avstod. Men så fort jag känner att jag vågar ska jag slå till. Det kan nog inte vara så många som vill ha den så jag hoppas på att den finns kvar senare om jag ändrar mig. Men först...tyckte ni seriöst att jag passade i den hehe??  Och var inte den helsvarta lite bättre än den med guld?

Nu sitter jag här och förbereder mig inför dagens andra fika som ska intagas på Byckarns. Fast denna gång med en annan Maria...nämligen Svinssen.
Imorgon bär det av till Lund igen och det är både skönt och lite trist. Jag måste säga att det är sjukt kul att va hemma och få chans att umgås lite som man gjorde förr. Det är faktiskt synd att alla inte är hemma samtidigt lite oftare...

See ya!

Vi kom in!

Igår gjorde jag något jag skäms för. Typ jättemycket. Men jag tar det från början...
Vi festade, drack och sjöng Singstar hos familjen Backovic (sorry om det e felstavat hehe) och när vi kände oss redo tågade vi ner mot Byckarns.
Backe och Muggen tog täten och vi anda gick i något långsammare tempo. Allt var frid och fröjd tills vi kom fram till dörren och vakten Märs säger att det är fullt och att vi inte får komma in. Det var en in en ut som gällde. Då gör jag (och visserligen de andra också) det pinsamma; vi STÄLLER OSS I KÖ!!  Till Byckarns!!! Shit...ju mer jag tänker på det desto värre låter det hehe. Den enda gången det egentligen är acceptabelt är på juldagen. Och det slutar inte där...vi börjar tigga om att få komma in! Det var väl visserligen inte så dumt för vi fick komma in till slut trots att det bara var två som gick hem. Väl därinne tillbringade jag och Carro halva tiden i toalettkö hehe, men det är en annan historia.
Idag blir det fika på Hylkan. Naaajs =D

All I want for påsk is lite sol

Påskafton? Inte om man tittar ut iallafall....
Jag beslöt mig för att påska till det i vilket fall som helst och grävde fram mina påskstrumpor ur garderoben.
image8
Glad påsk suckers!








Vi är inte kvinnor

Så börjar ännu en kväll i Simrisamn lida mot sitt slut. Fast den här var betydligt roligare än gårdagens eftersom jag faktiskt hade något att göra.
Den inleddes med den obligatoriska bilturen (läs bilturerna) runt stan. Carro stod för rattandet trots att hon, enligt hennes optiker, borde klassas som trafikfara hehe. Hon har nämligen inte fått sina nya brillor/linser än. Men det gick alldeles utmärkt då vi faktiskt kom helskinnade hem med vårt godis. Sedan var det Let's Dance och film som stod på schemat.
Imorgon blir det party hos Wrahme och Backe så när jag har pickat ägg och allt här hemma drar jag dit. Det ska bli lika trevligt som alltid. Jag har laddat med en flarra Bardelino Classico och idag skaffade jag blannevann så jag ska nog få roligt. Har fått för mig att ju mer jag dricker desto mindre kommer jag känna snön/kylan/regnet/blåsten när jag går hem. Får hoppas det funkar. 
Jag lekte även påskhare hos Carro idag. Stör mig lite på att jag inte vågade ge mig in i deras trädgård, men det kan bli en utmaning till nästa år.

Att jag gider...

Nu var påskäggen målade. 9 st pallade jag med. Blev dock inte så nöjd, men det är ju roligare än att bara slänga ner alla i ett färgbad. Enjoy!
image6



Så slö

Idag är jag slacker. Milt sagt.
Sitter här i morgonrock och kränger grillchips. Min enda uppgift för dagen var att måla naglarna och inte ens det har jag lyckats med. Gjorde ett tappert försök att måla dem när jag kollade Vänner men när jag målat klart vänstran så pallade jag inte fortsätta med högran. Bara att välja färg tog en kvart, och då slutade det ändå med att jag tog samma som jag redan hade. I'm the okrönade queen of beslutsångest, I know. Nu känns det inte så lönt heller. Allt fitt från chipsen kommer säkert göra så lacket inte fastnar.
Imorgon bär det av till Simrishamn så jag har sett till att få packat idag. Hoppas det finns folk där som vill umgås med mig, annars kommer det bli något långtradigt hehe. Tur att det är påsk för då kan man ju iallafall måla lite ägg om man får tradigt. Förra året var jag rätt grym på det om jag får säga det själv. Folk vallfärdade till vårt kylskåp för att beskåda mästerverken och inte ska det väl vara sämre i år. Återkommer med resultatet senare.
Nu ska jag kolla Top Model och eventuellt ge mig på att måla högran. Som det är nu ser det för jävligt ut.
This is kylling. Over and out and Glad Påsk.

image3

Vårkänslorna dränks i snön..

Snö!? I mitten av mars? Är det nån som driver med mig eller!?
Senast igår var jag fan helt övertygad om att våren var på väg. Jag hade storslagna planer på att ta med mig vårjackan hit från Simrishamn och jag fick värsta vårkänslorna när jag var nere och handlade på Netto. Det kändes typ som att det var Valborg och allt var soligt och fint. Apropå Valborg så är jag grymt laddad. Det ska bli Stadsparken och allt vad det innebär, utgång och två dagar senare kanske Lina står på KB och diggar Johnossi. Det håller jag tummarna för iaf. Jag ska skaffa ett långt senilsnöre till min kamera också och efter det kan INGET gå fel.
Jag trotsade dock snön idag och tog mig in för att gå en sväng på stan. Kände att jag behövde komma ut lite. Sitter jag hemma för länge börjar jag bara tänka och det är inte alltid positivt. Skrapade ihop lite pengar till en kjol och en liten top så jag är väl hyffsat nöjd (och fattig).
Nu är det snart 100 Höjdare så jag får väl redan runda av. Tänkte lämna er med en bild från förra valborg. Får den er inte att längta dit är det nåt fel på er.
Over and out!

image2

Ingenting

Dagen har spenderats med att göra.... ingenting! Inte Harpan, inte nåt. Vet inte var dagen har tagit vägen men den har gått allt annat än snabbt. Jag borde ha pluggat, det borde jag verkligen. Men så blev det inte heller. Det är till och med roligare att göra ingenting än att översätta ett kapitel i vår übertradiga textbok. Har inte känt mig så motiverad på sistone heller eftersom jag verkligen förstår zero av grammatiken vi gått igenom de senaste lektionerna. Jag bara sitter där och hoppas på att Riccardo ska säga något i stil med "vi kommer att göra en studieresa till Italien efter tentan..". Det hade varit najs. Då jävlar hade jag blivit motiverad.

Det enda riktigt positiva för dagen har väl varit att jag kanske lyckats rädda mitt sommarjobb i år. Får mer klara besked imorgon om jag förstått rätt. Jag håller tummarna iaf. En sommar utan inkomst är det sista jag behöver.

Nu ska jag gå till säng med Frasier.
Lev väl!

image1
Så här snygg kan jag bara hoppas på att få bli i år igen.

Just cruisin'

Så var ytterligare en vecka över.
Jag och Carro har vid två tillfällen utforskat Lund lite nämre. Carro har nämligen snott en bil. Eller ja, lånat utan tillåtelse kanske man ska säga, och vi har kört rundor i Lund och bekantat oss med staden som varit vårt hem i två år och lite mer. Man kan inte låta bli att förvånas över hur liten den är. Hade den bara inte bestått av tjugosjutusen backar så hade det ju nästan varit fullt möjligt att gå och cykla när man ska någonstans istället för att ta bussen och bli arg för att den är försenad. (Jag vet att alla alltid cyklar i Lund, men nu pratar jag om mig och jag cyklar ALDRIG). Det har i vilket fall som helst varit väldans mysigt och cruisa rundor som på den gamla goda tiden. Sen när det blir varmt fattas bara en hamn att köra och käka piggelinglass i hehe.

En dryg dag

Finns det något värre än överfulla stadsbussar, tentor och regn? Nä, jag tror fan inte det...

Onödigt?

Det känns ju något onödigt att sitta här och skriva när jag inte ens berättat för någon att sidan finns. Fast återigen...jag tror ärligt inte att någon hade läst här även om jag gjort det.
Iallafall...det ger mig något att fördriva tiden med innan jag ska ge mig av mot Malmö så mig kvittar det.

Jag har nog fortfarande inte återhämtat mig från lördagens äventyr för jag är sjukt trött. Maria W var på ett uppskattat lundabesök och det innebar såklart utgång. Var? Jo, på Blue Ice; stället nummer ett för de utan studentleg som inte har något emot att skaka rumpan bredvid jeansvästar innehållandes 35+are.
Vi laddade för förfest hemma hos Carro med en rosa shaker (som vi tyvärr inte hade användning för), drinkpinnar som inte var snoppformade och en låda piggelinglassar.
Melodifestivalen var igång på tvn och om någon kan förklara på vilket sätt det skulle ha varit den värsta gruppen får ni göra det för mig. Vilka skitlåtar. I brist på bra musik fick jag dricka lite istället.
Jag hällde i mig cider, vin och några goda drinkar. Dock måste det ha blivit rätt mycket mer än jag minns för det är någon gång efter att jag sörplat upp det sista i glaset som min minneslucka börjar.
En bussresa (som jag inte kommer ihåg) senare var vi på Blue Ice där det som vanligt var skitkul. Lite mer folk än vanligt också om jag inte har helt fel för mig.
Det är ett MÅSTE att vi gör om det någon gång, bara så ni vet ;)

Men nu måste jag dra mig. Får hoppas jag hinner med en runda på stan innan jag drar mig hemåt  för att kolla Dawson och ta en lååång dusch.

Lina följer strömmen

När jag är sysslolös hamnar jag av någon oförklarlig anledning alltid framför datorn, och så blev det givetvis även ikväll. Loggade in på Lunarstorm för första gången på väldigt länge (vilket är ett tecken på att man vuxit upp, right?) och insåg efter att ha läst igenom en massa gamla dagboksinlägg att det enda jag saknar från fjortissajten är möjligheten att skriva ner och berätta en massa shit som hänt. Så...det ena ledde till det andra och nu är jag här.

Risken finns dock att detta blir både det första och sista inlägget eftersom jag inte för mitt liv kan tänka mig vilken snubbe som faktiskt skulle vara intresserad av att läsa flera.


RSS 2.0