Swing it!

Jag får summera gårdagen vid ett senare tillfälle, men bjuder på en bild av kvällens mest oväntade fynd. Hur ballt!?

 

Note to self: Köp aldrig mer Flirtini på Herkules! Den är äcklig och du blir full..


Entré

Idag var dagen då jag äntligen fick återförenas med mina Simrishamnsboende polare. I vad som kändes som ottan (för er normala var det väl snarare förmiddag) hoppade vi på 171:an till Värnhem för att ta oss en titt på Entré. Stort som fan var det och, tyvärr, fullproppat med folk. Vi fick trängas med miljoner tanter och barnvagnar och när det blev dags för käk fick vi ställa oss och stirra ut några danskar tills de kände sig tvingade att gå för att få vi skulle få ett bord. Men ja, maten var god och stället fick väl godkänt iaf. Försvinner bara folket kanske man faktiskt kan handla lite där också..
Nu blir det till att försöka göra sig mindre ful och förbereda sig inför kvällens dimma! Peace out!



 

Note to self: Baristas mocha latte är godare än den på Espresso House.

Det är lite så här jag säger det


Pittögd pedant

Ikväll har jag suttit så länge framför datorn så jag, allvarligt nu, känner mig helt pittögd. Svär att ögonen inte hade hängt med om jag tagit en bild och kollat läget. Min iPod hade tydligen nåt problem att synka med datorn så det enda jag kunde göra var att återställa den, vilket innebär att alla låtar raderas. Det jag gjort i kväll är således att sitta och lägga in alla igen. Pedant som jag är så MÅSTE allt va rättstavat, albumnamnen ska va synkade och det ska läggas till låtnummer och en bild för varje låt. Detta tar som ni nog förstår sin tid. Jag har kommit till M nu. Får ta N till Ö imorgon för nu orkar jag fan inte mer hehe.
Ska ta och slänga mig i sängen med Frasier nu och hoppas det inte är lika ansträngade att titta på tv...
För övrigt har jag lyckats bocka av veckans måsten rätt hyffsat faktiskt. Friskis är avklarat, läsandet likaså, och jag har till och med haft lite skoj för mig. Igår blev det en rekordtur på Nova med Anna och Emma som varade i ca 3,5 timme. Detta utan fika- eller matpaus(!). Jag köpte visserligen en milkshake, men den intogs medan vi gick runt.  Jag fyndade en väska som jag gillar skarpt och en massa halsband som jag förmodligen aldrig kommer använda.
Imorgon är det seminarie och projektarbete som gäller. Sedan ska det förhoppningsvis göras ett nytt försök till pastabak framåt kvällen. Det som talar för att det lyckas den här gången är att det kommer finnas en pastamaskin med i bilden. Degen kommer alltså inte bli en decimeter tjock... Ricotta och spenat ska den fyllas med och det är ju själva FAN om det inte lyckas nu hehe. Håll tummsen!
Sprang över en lite oväntad Johnossitolkning på youtube igår. Tror inte många av er uppskattar den, men shit the same;


Back in the game

Det som skulle bli ett lite avslappnat spontanbesök i Simrishamn blev istället fullmatat med aktiviteter som drog ut på tiden och som gjorde att jag inte hann med allt jag ville (sorry igen, Maria). Det var allt från tvångssortering av allt mitt skit jag förvarar därhemma (mamma va något irriterad och trött på att det stod där), städning, påhälsning av släktingar, nån utflykt och annat sånt där man bara går med på för att man inte ses så ofta, ni vet.

Nu är det ny vecka och jag har en del att ta itu med. Jag har gett mig tusan på att det ska bli Friskis minst två gånger, jag ska försöka komma upp i tid för en gångs skull, jag ska ta igen lite pluggande och försöka komma upp med nån ide till vår marknadsföringskampanj och framförallt ska jag försöka göra lite roliga grejer däremellan. Vad för grejer har jag ingen aning om, men förslag mottages gärna! Det enda jag vet är att jag ska iväg och shoppa saker från Indien hos en klasspolare. Får hoppas hon har lite tjusiga saker att välja mellan bara..
Det var allt för nu. Lev väl!


Mjölkskak

Tentan kunde ha gått betydligt bättre om någon undrar. Jag lyckades ju som sagt inte plugga ett dugg, så när jag vid halv tio kvällen innan tentan lyckas tvinga mig själv att ögna igenom allt valde jag naturligtvis att prioritera viss litteratur framför annan. Självklart trodde min smått uppstirrade hjärna att huvudboken var viktigast, men tji fick jag. Halva(!) tentan bestod av frågor på den litteratur jag valde bort, och med en G-gräns på 50% behöver man inte vara något mattegeni för att räkna ut att jag behöver ha allt rätt på alla frågor från huvudboken för att få godkänt. Känns lite som ett mission impossible där. Jag ordbajsade såklart lite på allt, men det var verkligen ingen bajsning jag var nöjd med.
Anyway. Som alla vet så måste man shoppa efter en tenta för att fira att skiten är över, oavsett hur det gick. Och det gjorde jag. I fredags, i lördags, och igår.
Det blev centrum, det blev Nova, det blev Center Syd och det blev Nova igen. Det blev dessutom en rejäl suparkväll i fredags på Helsingkrona så jag kan lugnt konstatera att jag firat min tentaledighet så mycket jag bara kunnat.
När jag packat upp alla inköp insåg jag snabbt att de inte ens nästan fick plats i garderoberna, så igårkväll fick jag ta och rensa ut lite skit därifrån och rensa bort sommarkläder och sånt jobbigt.
Idag fick jag ytterligare ett ryck och tänkte att om jag nu fixat i garderoberna så kan jag lika gärna fixa allt annat här också. Med andra ord har jag finkammat stället i några timmar efter damm och jag har torkat och haft mig. Jag är mycket nöjd, bortsett från att jag egentligen skulle ha använt tiden till plugg...
Detta var en totalt meningslös uppdatering, jag vet. Men jag var tvungen att underhålla mig lite medan mina naglar torkade.
Over and out.

Pessimist, javisst

Det är tentadags imorgon och som vanligt så blir allt annat plötsligt mycket mer intressant och saker man bara "måste" göra ploppar upp lite här och var.

Jag sitter här och stirrar på böckerna och anteckningarna, men jag kan inte för något i världen förmå mig till att öppna dem. Blir fan tokig snart! Förstår inte alls hur min hjärna funkar. För första gången på länge tycker jag ju till och med att det vi ska tenta är jätteintressant!

Problemet är att det var likadant igår. Och i förrgår. Och dagen innan det...

Jag får väl gå dit och freestyla lite och hoppas på det bästa, men bajs och kiss och fuck vad jag hatar mig själv för tillfället. Eller i alla fall min brist på disciplin...

När jag ändå är inne och babblar om min hjärna så märker jag att den börjar skrika efter vår nu. Den är som vanligt helt före sin tid... Men fanken vad gutt det hade varit att få packa ner vinterskorna och vinterjackorna och få inviga lite vårjackor istället!

Det lär ju dock ta sin tid innan det händer, så jag får försöka trösta mig med att det snart är helg istället. Får bara hoppas det händer något då också för det har varit lite kasst på den fronten den senaste tiden och jag börjar bli lite smått rastlös. Jag får väl förmodligen skylla mig själv, men jag är inte riktigt typen som trivs med att sitta och glo framför TVn helg efter helg...

Nu måste jag iväg se om jag hittar nåt att käka innan Unga mödrar börjar. De är ju långt ifrån de skarpaste knivarna i lådan, men på något har jag lyckats fastna i skiten hehe.


RSS 2.0