Senta la musica

Extrem tentaångest, annars inget...



Skit i själva videon..

Prinsessan Lina?

Nu ska ni få höra en liten saga;

Det var en gång en tjej som hette Lina. En dag blev hon medbjuden på promenad till City Gross av sina kompisar Anna och Emma. Det var en solig dag i september och man kunde känna i vinden att sommaren var över. Väl på City Gross strosade de runt och gjorde sina inköp i lugn och ro. Lina bestämde sig av någon anledning för att köpa ett 3-pack hipstertrosor, en plastmugg för en tia och havremjölk för att testa om det var gott. Anna och Emma köpte mat och sådana normala saker som det är tänkt att man ska handla i mataffärer. När de var klara ställde de sig i kassan för att betala. De stod och pratade lite för att få tiden att gå, men plötsligt tystnade de och tittade på varandra. De hade fått syn på personen framför dem som stod där man plockar ner sina varor.
"Är inte det...?”
”Nä, det kan det inte va…”
”Eller jo, det är det nog...”
Mycket riktigt. Det var det - Prins Carl-Philip i egen hög person.


Lina har alltså köpt TROSOR på CITY GROSS mitt framför ögonen på vår lilla prins. För liten, det var han. Ja jääävlar va kort han var!
Kan tillägga att jag var osminkad. Så där rök definitivt min chans till att bli prinsessa…


Chippendales

Det finns en massa jag skulle kunna skriva om här nu, men istället tänker jag nöja mig med att posta en video jag snickrade ihopa innan med några av mina favoritkorridorare. Får inte hoppas någon medverkande tar illa upp hehe..
Enjoy!

Try JibJab Sendables® eCards today!

RSS 2.0