Nu är det jul på riktigt!

Är väl lite mindre bitter idag kan jag berätta. Jylskyltningen samt en saffransbiscotti och en Mocha latte på Espresso House är nog orsaken till det hela. Jag julpyntade lite innan idag och det hjälpte också till att höja humöret såklart.
Jag har typ inget vettigt att göra idag och alla lekkamrater är upptagna så jag antar att jag kommer spendera kvällen i min ensamhet med ett glas glögg och en lussekatt jag inhandlade på Mormors bageri. Hon kan sina grejer, den där mormor hehe. Kanske slinker det ner lite julmust också. Julen är så kort så man får passa på att kränga lite medan den varar. Nedan ser ni dagens inköp; linser som jag och Carro ska dekorera våra berömda pepparkakor med. Nytt för i år är att vi ska ha två storlekar på dem. Tidigare har vi bara använt oss av stora men nu har vi så pass mycket erfarenhet att vi känner oss redo att hantera de små också.


Nu ska jag se om jag hittar några bra jullåtar att ladda iPoden med.

Stan har blivit tyst och ful och öde

Ikväll blev det sushi för andra dagen i rad. Ändå kan jag inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte. Mysko käk det där...
För övrigt blev det en fruktansvärt händelselös kväll. Ungefär den femtioelfte i rad för min del.
Nu måste det fan vara slut på det. Händer det inget snart kommer jag bli tokig! Jag hatar när man inte märker skillnad på vardag och helg.
Två höjdpunkter väntar dock i veckan; Johnossi och skridskoåkning. Det tackar jag för. Nu återstår bara att gå och lägga sig i en svinkall säng i en svinkallt rum. Ja, jag är bitter. Och arg.


Drog in en sväng...

Drog in en sväng på stan innan idag för att hämta våra efterlängtade Johnossibiljetter. Tack tack tack Emma för att du vill joina hehe. Du kommer inte bli besviken ;) Allting var så jäkla juligt och jag fick verkligen göra mitt bästa för att julstämningen inte skulle sätta sig i mig. Snön har ju inte direkt underlättat när det gäller den saken. Men jag lyckades förvånansvärt bra så nu är jag övertygad om att jag står ut ända till söndag.
Kvällen har tillbringats i telefon med min kära Carro. Den här julen ska det bli åka av kan ni tro hehe! Skridskor, pepparkakor, julshopping och sedan förstås nyår. Vi får ta tag i hela nyårsgrejen något tidigare i år, bara så att alla som vill vara med är medvetna om det hehe.
Nu är jag gryyymt sugen på att trycka in Sex and the city: The movie i videon men jag tycker inte det är så roligt att kolla själv så jag skippar det tills nån annan gång då jag har sällskap.

Peace out!

Fortfarande nostalgisk...

Har faktiskt ingen aning om hur jag kom att tänka på detta just ikväll, men fan va glad jag är att jag fick va med om detta.
Det var inte ens meningen att vi skulle dit men det var en sån mysig och perfekt sommarkväll kväll och sen blev det bara så. Och att lille Håkan slängde in Kärlekens tunga också hehe...helt perfekt! Tack Henrik för att du stod ut! Synd att stämningen inte går igenom kameran bara...
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1181897

Det finns dock ett störande moment här och det är saxofonisten. Saxsolot i mitten nånstans kan nog fan inte bli sämre än vad det är. Det är till och med så att Håkan skrattar. Hade jag kunnat hade jag slängt ner honom från fritt fall och satt dit Carro.

Remember how we laughed away the hours?

Jag, Emma och Anna cyklade på shoppingtur till Rusta, Media Markt och ÖB idag. Vi fick vad vi ville ha och lite till i form av värsta snöstormen. Jäklar vad det snöade när vi försökte ta oss från Media Markt till ÖB! Helt sanslöst. Har inget emot snö, men snö i kombination med blåst är ingen favorit..
Ikväll har jag och Emma kollat Idol och haft lite av en nostalgikväll. Vi kollade en massa gamla foton på datorn och nu, typ två timmar efter Emma har gått, är jag fortfarande fast i nostalgitemat. Jag har fastnat framför min hotmail och nu sitter jag och läser igenom ALLA gamla mail jag har sparade. Från högstadiet och fram till nu. Och det är många kan jag säga.
Det finns så mycket jag gjorde som jag ångrar och så mycket jag ångrar att jag aldrig gjorde. Men framförallt; så JÄVLA roligt jag har haft det!!
Många av dem som bidragit till allt det roliga pratar jag tyvärr inte med längre och de flesta läser nog inte ens min skitblogg, men om ni mot all förmodan nu gör det så ska ni veta att jag är väldigt, väldigt glad att jag har haft er i min närhet. Det bästa är dessutom att jag fortfarande har privilegiet att känna de flesta av dem.
Det var väl det...Nu är klockan cp-mycket och jag måste sova. Men glöm nu inte det jag sa, för jag menar det. Tack och godnatt mina kära små vänner!

Det är inte som mobilkameran är dålig, d

MMS

Det är inte som mobilkameran är dålig, det är SNÖ!!


???

Kollade igenom Nettobladet innan idag.  Reagerade lite när jag såg vad de tryckt in bland energimätare, julsaker och hushållspapper. I 2-pack dessutom..


It's coming on christmas...

Har precis kommit hem från en kanonmysig eftermiddag.
Vid fem träffade jag Emma och vi spatserade till Nova. Jag invigde en av mina nya vinterjackor och än så länge är jag nöjd. Blev svitt som fan och det är ju ett bra tecken.
De följande tre timmarna gick vi runt i affärerna och glodde. Jag letade desperat efter koftan på H&M som inte verkar finnas nånstans, jag hittade en mysig tröja med en rabiessmittad hjort  på som jag ville ha och jag försökte mig på ett par bruna stövlar som jag bangade till slut. Brunt kommer nog aldrig bli min grej hehe.. Det hela avslutades såklart med en stor mocha latte på Espresso House typ fem minuter innan de stängde.  
Vi gick hem till mig där jag slängde ihop lite ricotta- och spenatfylld färskpasta med tomatsås som vi praktiskt taget slängde i oss.
Vid nio var vi hemma och demonterade Emmas lägenhet. Eller i alla fall en av hennes persienner. Den är sönder så jag fick assistera vid nedplockningen och försöka laga den. Det hela gick sådär så Emma får nog ta och byta skiten imorgon ändå hehe. Under tiden försökte vi hänga med lite i Grey's också.
Nu är jag alltså hemma igen och  julstämningen är på topp tack vare Indiskas massa julgrejer. Eftersom allt som har med julen att göra är förbjudet innan den första december så får jag nöja med med en Joni Mitchell-cover som är så julig som det bara går utan att faktiskt vara en jullåt. Sneaky sneaky hehe. Enjoy!


Today has been okay

Igår var det tentadag. Inget vidare kul. Vår lärare hade kortat skrivningstiden från fyra till tre timmar, vilket hon faktiskt inte borde ha gjort. Jag skrev så jag hade kramp långt upp i axeln. Efteråt fick jag veta att det inte bara var jag som drabbats och det var ganska skönt att höra. Ett tag var jag rädd för att det berodde på muskelbrist.
Jag och mina kära gruppmedlemmar var bara tvugna att fira när skiten var över, så än en gång styrde vi våra trötta skallar mot Ariman där vi drack två glas vin och lite till. En chokladboll slank också ner. Vi firade ju trots allt...
Sedan sprang jag till Malmborgs och köpte gnocchi. Jag blev lite FÖR lullig på allt vin så jag såg nog smått hysterisk ut där jag dundrade fram. Sedan begav mig till Henrik där gnocchigratäng stod på menyn. Väldigt gott är vad det är. Me laaaaajk a lot!
Det blev Idol, Och sen kom Polly och slutligen agerade jag publik till Resident Evil 3 innan jag däckade.

Nu har jag precis kommit hem från Malmö där jag tillbringat hela eftermiddagen. Mina päron och jag inledde utflykten på IKEA där det blev lite smått och gott som vanligt. Sedan drog vi till Svågertorp där pappa köpte bromsklossar och kände sig allmänt nöjd då han sparade 400 kr på att köpa dem på Biltema än hos Saab hehe. Tänk på det om ni skulle behöva ett par.
Nästa stopp var Burlöv Center där jag köpte två par skor (varav ett par minnetonkas) och en jacka. Mina föräldrar tömde praktiskt taget Coop och även jag fick några nödvändigheter inhandlade.
För övrigt ser kvällen ser mycket händelselös ut. Är visserligen bjuden på maskeradfest, men faaaan...jag HATAR maskeradfester hehe. Istället ska jag koka lite fylld färskpasta när jag blir hungrig och det är i stort sett allt som händer. Det är inget bra på TV som vanligt så jag funderar på om jag ska se klart sista säsongen av Frasier. Det lär väl bli så..men fan, ser jag slut den så är den ju...slut =( 

Simrishamn kom till Lund

Igår stod det utgång  med Carro, Anna, Emma, Svinssen, Helle och Maria W på schemat. Kvällen började såklart med Aptitenmat. Det var gutt som vanligt, även om Carro (som AAALLTID) fick för lite sås och Maria inte fick någon alls. Det var halloween och självklart var vi alla utklädda; till snyggingar hehe ;)
Vi hade livliga diskussioner om allt från presidentvalet till huruvida min far äter fisk. Någonstans däremellan råkade jag kalla Svinssens bästis för vikarierande blåval. Det var väl kanske lite onödigt hehe..
Efter massa käk och massa Basshunter drog vi vidare till Tegnérs. Det hela blev lyckat, förutom att jag stod och sov på dansgolvet i slutet =S Jäklar va trött jag var. Jag antar att överförfriskning var den största anledningen till incidenten.
Idag har jag plugg, plugg och mera plugg på schemat. Dessutom måste jag torka golvet i köket och korridoren och tömma allt returglas och sånt. Städvecka is SO not the shit!

RSS 2.0