I've spent my life exploring the subtle whoring

Igår tog jag en sväng på rean här i stan och lyckades faktiskt fynda en del.
På kvällen var det Sing Star hos Maria som gällde. Det var mestadels ABBA-låtar och Carros älskade rockballader som sjöngs. Dock hittade Carro och Helle en låt de tyckte var bättre än alla rockballader som någonsin funnits och sjöng den fyra gånger på rad.
Det är den här jag pratar om; och det hemska är att jag hade den på hjärnan när jag vaknade i morse haha.

Senare på kvällen begav vi oss till Byck. När vi kom in möttes vi av något skumt. Där var rätt mycket folk, men 95% av folket var över 40 och stank svett. De hade ingen DJ utan musiken var dämpad så man faktiskt kunde prata med varandra och hela stämningen var jättekonstig och det ledde till att jag drog hem efter en halvtimme.

Slacker



Obäddat, pyjamas och Frasier har varit dagens nyckelord. Tur att det blir ändring imorgon!

The juldag

Jag har blivit lite fototokig här på sistone, och idag tänkte jag inte va sämre. Det är ju bara juldagen en gång om året och dessutom hade jag skitkul igår så jag ser ingen anledning till att inte dela med mig.
Kvällen inleddes på Piripiri där vi beställde varsin pizza. Sedan brummade vi vidare till Solplan för att käka upp dem. När det var klart bjöd min lilla mor oss på en hel årsförbrukning godis i form av glass, chips, skumtomtar, daimkulor, Riesen och Aladdin. Efter ett tag plockade vi fram en massa nostalgiskivor och ett dansgolv bildades framför vår julgran.
Lite i tio trillade vi in på Byckarns och lyckades sno till oss en soffhörna som så småningom utvidgades till hela soffan. Där hade vi tur, men tyvärr var det en väldigt lång soffa så Carro och Helle hamnade i ena ändan och Jag och Truls i andra. Tur vi hade mobiltelefon så vi kunde kommunicera ändå hehe. Där var i princip lika många folk som alltid och vid halv tolv hörde jag att man fick köa för att komma in.
Nu till bilderna!


Mat!

Truls röker upp min bordsdekoration

Anna tog sin vanliga tupplur.

Carro underrhöll med sin version av "Twelve days of christmas" som egentligen borde heta "The fifth day of christmas".

Dans av något slag.

Mer dans. Och nä, Truls är inte rakad på sidan av huvudet haha

Handbollsmålvaktskarriär nästa?

Var slutar egentligen Truls näsa? Och hur kan man va så ful som barn?

Byck!

Krystoff är listig och köper två öl direkt för att slippa stå i kö till baren!

Andra änden av soffan.

Smärta

Vi fick besök av en bebis för en stund sedan. Alla tyckte det var jättetrevligt utom jag och Ozzy. Han reste ragg och fräste och gjorde klart vad han tycker om sånna små saker. Jag gjorde samma sak inombords. Tänk att jag har något gemensamt med monstret Vovven.


Lyssna 00:39 in i klippet när han sjunger "smärta". Jag döööör haha!!!

Julattan

Så var julattan över. Jag hängde här hemma hela dagen fram till kl 23 då jag och Carro begav oss till hamnen för att dricka varm choklad som vi brukar. Gutt som fan blev det. Dock var det jäkligt kallt så vi drack fort.


Dessförinnan hade jag såklart ätit en massa och öppnat lite paket. Är nöjd med det jag fick då det mest var pengar hehe. Sånna kommer ju alltid till användning. Dock fick jag inte lika många som en annan person i huset, och jag kan inte låta bli att va lite avundsjuk när jag ser det hehe;


Idag är det dags för käk med Carro, Helle, Anna, Emma och Truls. Men inte på Byck som vi egentligen hade velat. Det blir till att beställa hem falafel eller nåt sånt shit istället. Efteråt ska vi givetvis dit och förhoppningsvis slipper vi köa haha. Så lågt tänker jag inte sjunka.


Gymnasiet i bilder

Detta inlägg kommer vara totalt ointressant för somliga, men värsta nostalgitrippen för andra.
Jag städade min garderob precis och hittade mina gamla almanackor från gymnasiet. Vi (oftast jag, Svinssen och Marie pingpong) hade stundvis väldigt tråkigt på lektionerna och brukade då roa oss med att illustrera något roligt som hänt i min almanacka. I slutet av skolåret fanns det inte ens en kvadratcentimeter som inte var nerkladdad, vilket ju tyder på att vi hade jävligt roligt.
Jag var TVUNGEN att scanna in en del och jag tänkte givetvis dela med mig här för dem som är intresserade. Vissa av bilderna är så interna att jag inte ens själv kommer ihåg hela berättelsen bakom, men någon annan kanske gör hehe.
Enjoy! (Klicka på bilderna så blir de större och ha överseende med att vi inte direkt är några konstnärer)


 
 Carro skadar vår vän Björnen.

 Jag och Svinssen på gympan. Vi försökte illustrera vår badminton-dans.
  Klassisk Tingvallahändelse.

Svinssen och jag

Lina två var skadad och hade väldiga problem med att öppna dörrar haha.
Yuck. Bilden säger allt
 Jag diciplinerar Svinssen. Förmodligen på en mattelektion.

 Här ville vi nog dassadoppa vår religionslärare om jag inte minns fel. Det liknar henne iaf.

 

 Detta är en av mina favoriter. Inte teckningen, men situationen.
Min röv ställer till bekymmer för Svinssen.
 
En Peffo special.
 Vår latinklass sjunger Gaudeamus Igitur för treorna på deras student. Jag ville dö.
"Marlina Svingsson" haha. Det bästa av Svinssen och mig.
 En riktig klassiker! EkonomiCarin var värsta citatmaskinen.


Nu är jag här. So far so good. In

MMS

Nu är jag här. So far so good. Inga bränder hehe..


Simrishamn så här långt..

Jag blev hithämtad i lördags med ganska blandade känslor. Jag var något rädd för att julen skulle kännas väääldigt lång i den här hålan och att jag inte skulle ha ett dugg att hitta på. Är väl egentligen fortfarande lite rädd för det, men det ska jag inte tråka ut er med..
Jag kom hit rätt sent i lördags så det blev nästan till att bege sig direkt till Marias kombinerade födelsedags- och julfest när jag packat upp. Som väntat blev det en mycket trevlig tillställning med god mat, julklappar och mycket roligt sällskap. Tack för det!
Nu är det snart tisdag och jag måste säga att än så länge har min oro över att bli sysslolös varit helt obefogad. Jag har haft massa folk som lekt med mig och det är jag glad för.
Igår kom Carro och Helle hit och vi snackade skit, krängde julguttis och kollade en massa avsnitt av Sunes Jul. Najs.
Vi tog även upp vår gamla favoritsysselsättning på kvällen; raggning. Vi susade runt staden i Stajgs SAAB och lyssnade på jullåtar. Eller rättare sagt, jag och Helle lyssnade när Carro sjöng jullåtar. Vi gjorde verkligen vårt bästa för att stå ut med Carros ylande. Jag har en film innehållandes ett utomordentligt exempel på ett förstklassigt ylande från Carro, men vet inte riktigt om jag vågar lägga upp den här. Jag gillar ju bruden trots detta ständiga ylande och vill inte riskera att inte få höra det fler gånger hehe.

Idag gick jag upp tidigt och tog en runda på Lindex med Carro och Helle. Vi hade halva priset på ett valfritt plagg och var inriktade på att fynda. Det gjorde vi också kan jag meddela. Alla tre.
Efter drygt en timme inne i tantaffären köpte jag mig en mos i Torgkjollan och tryckte i mig det mesta innan jag styrde SAABen mot Bo Ohlsson. Tyvärr var det ungefär tusen andra pers som också rattat dit, men med vassa armbågar klarar man sig rätt bra där ändå.
Vi fyndade lite smått och gott. Carro köpte bland annat en Pingvin som fick namnet  Pingvin. Jag och Helle kommer dock att kalla den Katten istället. Kameran var med så nedan följer lite bilder från vår lilla roadtrip.
När jag kommit hem och pustat ut lite blev jag bjuden till Tette på hemlagad chokladtryffel. Jag nappade på erbjudandet direkt och stack dit med popcorn, julmust, lussekatter och The Holiday. Värsta filmkvällen blev det och satan vad vi krängde. Tur det bara är jul en gång om året hehe.

Imorgon ska jag upp i ottan och åka till Malmö med pappa. Vi ska lämna lite julklappar till släkten och pappa ska riskera livet för att handla billig mat på City Gross i Rosengård. Jag är säker på att vi kommer bli dödade. Så säker att jag faktiskt funderar på att öppna mina julklappar ikväll så jag slipper undra vad jag kommer få. 


Det här fick jag stå ut med.

Bo Trappa!

Carro hittade saxofonspelande pingviner och blev kär.  
   
Jag, Katten och Helle i tomteland.

Carro i guttisland.

Jag provade skor i Komstad på vägen hem och föll direkt för dessa.

Givetvis skulle de andra härmas...                                             

Min till vänster. Bigfoots till höger.

Här bor Johnny Joddlare. Han skrämde skiten ur mig i när han stod i sin bur utanför Byckarns i lördags.

Katten i egen hög person.

Julklappsjakt

Idag ska jag och Carro finkamma Nova, Rusta och ÖB i jakt på julklappar. Vid elvatiden sätter vi igång och sen håller vi på till vi avslutat uppdraget. Jag var lite orolig att jag inte skulle komma upp i tid, men det såg jordbävningen i kombination med min mamma till att jag gjorde.. Hon var bara tvuuungen att messa halv åtta och fråga om jag vaknade av skalvet. Det gjorde jag visserligen, men nog fan var det smset som väckte mig på riktigt. Tack för den hehe.
Nu ska jag göra mig i ordning..en Espressohouse-frukost väntar! =D


Gingerbread cookies!

I nästan en vecka har jag gått och dreglat över de tre pepparkaksdegarna som legat i mitt kylskåp. Varje gång jag öppnade dörren ville jag sätta tänderna i åtminstonde en av dem. Men jag lät bli, för jag visste att denna dag skulle komma.Och GISSA om jag tagit igen det nu! Jag käkade säkert upp en halv deg idag vilket resulterade i att jag fick typ hälften så många pepparkakor som Carro hehe.
Ja, jag och Carro har bakat idag som ni nog räknat ut. Köksbordet var som vanligt överfullt av pepparkakor skapade på fri hand som vi sedan dränkte i kristyr och linser. Stereon spelade julsånger på full volym och Anna och Emma tittade förbi och beundrade det hela. En helt perfekt dag med andra ord.

    

We're from Barcelona

Kan man bli annat än glad av denna? Tror inte det...
Men faaan va mysko folk det finns hehe..


Julmiddag

Igår var det julmiddag i korridoren. Vi var ultrasnabba i år och fixade allt käk på ungefär 2,5 timme. Måste va nåt slags världsrekord. Gott som fan blev det också. Laxen var riiiktigt god och Olofs ägg gick också hem hehe. Min Jansson blev dock ingen höjdare hehe. Efter gröten drog alla ut, men jag, Emma, Thomas och Henrik stannade kvar i köket och roade oss. Vi spelade med andra ord, spöade varande i  Streetfighter på x-box och vi krängde chips och julmust. Vid två-tiden gick vi in på mitt rum och roade oss med en massa youtube-klipp i nån timme. Det var trevligt som bara den och det var rätt skönt att stanna hemma faktiskt.

Idag har nog varit den slöaste dagen ever. Det enda ansträngande jag gjort är att trycka i mig en halv Aptitenpizza. Nu sitter jag här och skabbar mig i mina matlagningskläder från igår. Fy satan vad jag stinker köttbullar hehe. Så nu ska jag snart in i duschen och skrubba mig och kläderna ska tvättas på torsdag.
Imorgon ska jag och Carro baka pepparkakor så det ryker om det! Vi kommer stinka rätt mycket efter det också kan jag gissa. Men det hör till hehe. Kul ska det bli iaf! =)


Det ser lite skabbigt ut, I know. Men det var guuutt!

Tjusig bild på allas vår Olof!

Lite skabbig Thomas med min brasa i bakgrunden!

Walking on a dream

Hur bra är inte denna?


Skridskor

Inte för att jag tror att någon var orolig, men jag kan berätta att jag överlevde skridskoåkningen utan problem. Emma och Carro klarade den också galant. Vi höll på att köra över några ungar lite då och då, men annars gick det faktiskt utan problem. Pallar inte gå in på några detaljer så jag slänger upp lite bilder istället. Roligt var det i alla fall så detta måste göras om!


För vissa var det lite ostadigt i början hehe


Framsteg!




Här kan man ju tro att vi är värsta proffsen!




Titta! Carro släppte sargen till slut hehe ;)


Igår var det som sagt...

Igår var det som sagt dags att hälsa på John och Ossi på Mejeriet. Jag och Emma parkerade oss längst fram och sedan njöt vi i 1,5 timme. De är riktigt grymma live om jag nu får säga det själv. 
Imorgon ska jag, Carro och Emma bege oss till Ishallen för att åka skridskor. Då jag inte direkt är någon isprinsessa kan det hela sluta hur illa som helst och risken finns därmed att detta är mitt sista inlägg någonsin. Fast mest troligt kommer jag inte ens att våga släppa sargen och då blir ju det hela genast betydligt mer ofarligt hehe. Så ni behöver nog inte oroa er.
So long suckers!


 

Nu så!

Guess what?! Johnossi är i stan och jag och Emma ska gå och hälsa på dem på Mejeriet ikväll! Det är ju alltid lika trevligt att glo på boys som spelar bra musik haha ;)  Och återigen Emma...TAAAAACK för du vill hänga med!!

Det finns många anledningar att njuta av denna hehe... Så..enjoy! ;)

Jakten fortsätter...

Kom hem från stan för en stund sedan. Jag klarade mig precis från snöexplosionen så jag verkar ha tur idag.
Fast det vettefan egentligen...Jag lyckades ju bara köpa en enda julklapp. Jag har verkligen gett mig fan på att va klar i god tid i år, men det är lättare sagt än gjort. Är sinnessvårt att komma på vad man ska köpa! Till mig själv har jag dock inga problem att köpa saker hehe. Jag svängde förbi Systemet och fick tag i några julcider och de hade tydligen ny smak i år...tangelo och ingefära. Jag har nån form av hatkärlek till ingefära så vi får se om de går ner när det väl är dags. Sedan blev det en parfym på Kicks för presentkortet jag fick när jag fyllde år. Skönt att bara behöva pröjsa 35 spänn. Mer sånt, kusinen!
Nu ska jag äta en lussekatt för att ladda inför tvättningen som ska äga rum om en timme. Hoppas min tur med vädret håller i sig så det slutar yra en massa snö när jag ska ta mig ner för alla trappor.

                                                             
God?                                                                            God!

Auld lang syne

En väldigt julig dag med ett Nova-besök och lite julklappsinköp går mot sitt slut. Har precis druckit lite varm choklad och nu sitter jag här och småmyser och försöker ignorera att jag fryser som fan. Tänkte dela med mig av en av låtarna på min playlist så ni kan få det lika mysigt..


(som vanligt ska ni bara lyssna och skita i de pissdåliga försöken till musikvideor)

RSS 2.0