Uö-häus

PC Jersild verkar va en idiot. 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3004817.ab 

Sen att Siw Malmkvist tycker man ska lägga vinn om sin dialekt är lika irriterande det. Människan pratar ju inte ett dugg skånska.

Nu blir det frulle.

Domani; La Sicilia!

Okej...är det någon som på riktigt kan få Lina till att passa in i någon av dessa miljöer? Typ solandes på stranden, vandrandes på Etna eller badandes i polen...? Nä haha...inte jag heller. Denna lilla semester ska bli ett intressant experiment. Får återkomma med resultatet av studien om en vecka för imorgon bär det av mot Sicilien. 
See ya!



Lite bilder som fattas de förra inläggen

För er som trodde att Grasshopper-historien var för bra för att va sann; här har ni bildbeviset haha



Vidare följer en bild på mitt konstverk som ska göras klart imorgon. Njut!


Okej..ni behöver inte njuta för SÅ spektakulärt tycker inte jag heller att det är...



Aj

Om ni undrar hur det går med mitt konstverk så kan jag meddela att det går alldeles utmärkt. Med min rygg är det däremot lite värre. Råkade bränna mig igår och nu påminner jag något om en svensk signalkräfta. 
Men det finns inte så mycket att göra åt det för nu ska jag ner på stan med mamsen och handla lite nödvändigheter inför resan och sen ska jag jag träffa twinsen på thaimat vid hamnen och sen ska vi gå och dricka lite öl och cider på byck i eftermiddagssolen. 

See ya!

Lina the konstnärinna

Det är lika hitt ute idag, men idag ska jag inte fly solen. Jag ska ut och "skapa" hehe. Leka konstnär för en dag. Detta ska äga rum i trädgården med ryggen mot solen så att den nästintill icke-existerande bränna jag fått under sommaren sprider sig till ryggen också.
Materialen för dagen är spegelmosaik, lim, fogmassa och en hög kruka. Konstverket ska sedan doneras till mammas trädgård där det ska stå och skimra i solen likt Ernst-Hugo statyn i Ystad haha.
Är jag störd? Det visste ni väl redan att jag är =P

Victory!

Det är så varmt att ligga ute och jag blir rastlös på ungefär 3 minuter. Solning is SO not min grej. Därför sitter jag här lite och slickar på en polkagrisklubba jag införskaffade mig på marknaden igår. Den är grymt god om nån undrar.
Kvällen igår gick som planerat och jag hade skittrevligt. Att sitta på Byck och dricka Pink Panther samtidigt som man glor på folk och snackar skit rekommenderas ;)
Det slog mig att jag inte kommer vara i stan de två närmsta helgerna. Efter det kommer det ju knappt va några folk kvar här. Lite tradigt faktiskt, så jag passade på att njuta lite extra igår.
Måste förresten berätta att Byckarns hade ny drinklista, och gissa vilken drink som hade kommit med..!?
That's right; GRASSHOPPER! =D Det måste fan va vårt tjat om den som lett till det hela. Första gången jag beställde en där visste de ju inte ens vad det var och de fick till och med gå och hämta en drinkbok. Hah! Jag är mycket nöjd.
Sitter och kollar igenom programmet för Malmöfestivalen och jag kommer att vilja dit fredag (den 15e), lördag, tisdag och torsdag. Bara så ni vet hehe. Säg till om ni vill joina! ;)
Ikväll hoppas jag på att Anna och Emma vill leka lite. Annars kommer jag va sjukt sysslolös hehe. Fast det förstås, jag har ju alltid Frasier.


I'm freeee...

Så var sommarens sista arbetsdag avklarad. Känns riktigt skönt. Firade med att gå på Krämarmarknaden nere i stan med Maria. Nu ska jag strax fira vidare på Kybollastenen med en flaska Asti. Eller ja, jag och Maria ska dela så det blir en halv hehe. Twinsen och Nina ska också titta förbi och senare ska vi inta uteserveringen på Byckarns.
Med andra ord är prognosen för kvällen mycket god.
Nu ska jag äta macka och sen cykla till Maria och välja va hon ska ha på sig hehe.

So long suckers!


Maria, du som vill ha..

Maria, du som vill ha tofflor... Du kan inte tänka dig sånna här? Isåfall kan du få mina när jag slutat jobba. De har bara blivit använda i typ 8 somrar och morotsbitarna kan man tvätta av haha. Nu på sommaren kan det ju vara skönt med lite lufthål också haha ;)



På G

Titta! Nu har vi fått klinkergolv och färg på väggarna! Intressepil i pannan, right? hehe




Har precis gjort Kivik med Maria,

MMS

Har precis gjort Kivik med Maria, Kim och Backe men nu får det räcka för i år. Hemfärd nästa!


Grazie!

Ska passa på att tacka alla inblandade för urtrevligt sällskap och fina presenter igår! Jag är helnöjd. Att kvällen slutade med en tryckare till Westlife på paviljongen var inte heller fel haha ;)
Får hoppas alla andra hade lika trevligt som jag och att maten smakade bra. Jag är ju knappast någon mästerkock så det är innebär alltid en liten risk att låta Lina stå för käket.

Well...jobb väntar hela nästa vecka. Dock blir det Kiviks marknad både imorgon och på tisdag. Hoppas jag iallafall.
Sen på fredag fyller jag år och då hoppas jag på att samla ihop ett litet gäng och dra ner på Byck. Vad som helst går egentligen bra, bara jag slipper sitta själv hehe. Nån sugen?

Och en sak till förresten; boka nu in den 18 juli 2009 för en favorit repris haha!! =D Vad gäller "Oss" kommer inbjudan vara vilande tills vi fått bevis på att ni kan uppföra er ;)


Iklädda ett av kvällens två teman; cerise. Ser vi inte nöjda ut?

RSS 2.0