God sak med mersmak

Jag har hittat en ny drog i form av nötcrème. Underbart är vad det är. Det bästa är att det finns som lösviktsgodis på Netto. Var nere och fyllde en påse igår. Måste lagra inför vintern.



Ready for fall

Idag har jag mer eller mindre accepterat att hösten är här. Att det i år inte kommer vara tal om att kunna ha sommarjacka in i november och att ballerinaskorna kommer få ge vika för varmare pjucks snart. Men vet ni vad? Det gör inget. Det är något speciellt med att gå runt i höstjacka, vantar, en stickad halsduk virad några varv runt halsen och en så där höstmysig låt på iPoden samtidigt som alla gula och röda löv täcker marken. Visst, de är skithala när det regnar, men det får man ha överseende med.  



Det blev en rackabajsarfest...

Det blev en rackabajsarfest igår precis som jag förutspått. Jag hade skitkul och till och med Tegners gick an. Fast det berodde till 100% på sällskapet.
Dagen började med en färd till Lund med mamma, pappa och Maria W. Sedan gick vi lite på stan, mötte upp Svinssen och fikade.
Vid sjutiden blev det Aptitenmat på Vildanden och en timme senare var vi hos twinsen. Vi åt guttis, drack vin och hade allmänt trevligt innan vi hoppade i taxin till Lundagård. Efter Tegners återvände jag, Anna, Emma, Henrik, Thomas och Mattias till Emmas lägenhet där vi gjorde vårt bästa för att käka upp alla rester. Jag blev rätt nöjd med min insats faktiskt. Lyckades nästan tömma skålen med sourcream-dipen. Trots underhållande diskussioner om d-kupor, nakna släktingar och Burberryshorts satte vi punkt för kvällen vid halv fem.

Dagens frukost intogs på Nova kl tre tillsammans med Maria, Kristoffer och Henrik och bestod av veggobiff med pommes. Efteråt tog vi ett varv och jagade skor till Maria. Sedan återvände jag hem och kollade en massa Frasier och drack upp överbliven cola från igår.
Nu har jag precis läst en dansk novell som jag i princip fattade noll av. Ska bli kul att se hur mycket skit jag lyckas hitta på när vi diskuterar den imorgon...
Ska återvända till Frasier nu så jag får sluta babbla om vad jag hittat på. Känns ju inte direkt som att någon bryr sig ändå hehe.


Samlingen är komplett! Jag är så g

MMS

Samlingen är komplett! Jag är så glad!


Är hemma i Simpan på en blixtvisit...

Är hemma i Simpan på en blixtvist. Pappa fyller år det ska småfiras lite. Imorgon bär det av till Lund igen för ännu en födelsedagsfest. Det är ju som sagt rackabajsarparty hos twinsen som gäller.
Jag var uppe en sväng på Nova igår för att testa skorna jag lagt undan på Bianco. Behöver jag säga att det slutade med att jag gick hem med dem i en liten påse?
De ska förmodligen invigas imorgon så därför måste alla som överhuvudtaget äger ett par högklackade också komma dit i det så jag slipper va ensam om mitt fotplågeri!
Innan rackabajsarfesten ska vi samla ett litet gäng i vårt kök och käka Aptitenmat. Läste på tavlan i köket innan jag åkte att Emelie bjuder på öl imorgon. Hoppas hon har så det räcker till vårt gäng också.

Träffade för övrigt Svinssen på Nova och jag blev så engagerad i hennes outfitletande att jag totalt glömde att jag skulle upp till Kvantum innan 19,30 och hämta ut mitt paket från cdon innehållandes Frasier säsong 10 och 11. Var helt förstörd i säkert 10 minuter efter jag insett detta. Jag mår fortfarande inte riktigt bra när jag tänker på det. Nu måste jag vänta till söndag...
Avslutar med en bild på mitt senaste inköp. Behålla?


Bor fashion här?

Bitterljuvt

Mina tummar värker som in i bomben. Har precis sytt fast mina två nygjorda tottar på min halsduk och det var trööögt att sticka igenom ska ni veta. Men jag blev nöjd så jag ska inte klaga mer.
Är mitt i en hektisk vecka med massa föreläsningar och grupparbete. Vet ni hur psykad man kan bli av att sitta i två timmar och lyssna på ett klipp från "Idioterne" gång på gång och försöka höra vad de säger? Jag vet.

I lördags var jag och Carro hos Svinssen och den lilla ungen hade en lite överraskande (men såklart väldigt trevlig) nyhet. Denna nyhet ledde i sin tur till en shoppingrunda för oss tre som på en skala av 100 hade gett åtminstone 80 vuxenpoäng. Iaf till Maria haha ;) Efter det blev det käk på Grafitti och det var gutt som vanligt. Mer sånt, tack!

Nästa lördag blir det födelsedagskalas hos twinsen och det har verkligen potential till att bli en riktig rackabajsarfest . Herr och fru Backowich (sorry att jag ALDRIG lär mig stava det) ska till och med förära Lund med ett besök =D

Sedan har jag också en trevlig nyhet att berätta. Imorgon släpps de absolut två sista säsongerna av min bästa tv-serie =D


Kager vender!

Det är en lugn helg som står på schemat. Hade föreläsning till 17 igår och efter det mötte jag upp Svinssen och Carro. Vi tog en sväng på Åhlens och provade milshöga stövlar och köpte strumpbyxor. Apropå det så MÅSTE vi ses en dag och göra tottar!! Min ska bli som den Sune har när han åker pulka =D (Och skulle ni råka va så hemsk kassa att ni inte redan vet hur den ser ut så feel free to klick the klipp here nedanför)
Sedan käkade vi på Grafitti, gick till Jättekul och köpte guttis och en skylt till Carros trädgård och sen avslutade vi kvällen med två timmars skitsnack på Espresso House. Carro hade högläsning ur min danskabok och lyckades få till ett hopplöst danskt uttal med tysk brytning haha. Det ni ;)
Men andra ord var det en mycket trevlig fredagkväll.



Ikväll blir det matlagning me Anna och Emma. Klyftpotatis, aioli, grekisk sallad och quorn/kött står på menyn om vi inte hinner ändra oss. Sedan blir de film eller Lundakalaset. Får se vilket det blir då varken E.M.D eller Rednex lockar speciellt mycket hehe.
Over and out.

Still this feels like the end..

Ikväll kom Carro hit och beundrade vårt nya kök. Det var riktigt kul att se den lilla tösabiten faktiskt. Få bekräftat att hon lever och så. Lite senare tittade Anna och Emma förbi och vi kollade Idol. Sedan blev det nån show med Jonas Gardell.
Annars har det inte hänt nåt värt att skriva om idag. Jag tvättade lite men annars blev det mest lite av en tänkardag. Bara vetskapen om att hösten är på intåg gör att jag trillar ner en pyttemillimeter på lyckoskalan och bara vill lyssna på ligga-i-sängen-och-krama-kudden-musik. Fast det gör inget. Me like ligga-i-sängen-och-krama-kudden-musik.
Imorgon fyller Svinssen år så grattis till henne typ 20 minuter i förskott.


 



 


Sommarens sista dagar

Idag är det den första september och sommaren är i princip över. Det märks dessutom i hela stan att det går mot höst. Gatorna är fulla med folk, Akademibokhandeln är överfull, man blir halvt ihjälcyklad när man försöker gå över vägen och bussarna är lite senare än vanligt. Studenterna är tillbaka med andra ord. Imorgon är börjar allvaret igen och vardagen återgår till det vanliga. Fast den här terminen med ett lite finare kök...som ni förresten får ta och kolla in innan det blir skitigt igen haha.
Maria fyller år idag, sen är det dags för Svinssen och sen är det Anna och Emmas tur. Jag vill bara ha sagt en sak hehe; ni får INTE ha kalas samtidigt! Ok? Jag vill ju gå på allas kalas! =) Lyd nu.

Det var allt för nu. Måste käka.


RSS 2.0