VÅR! ...snälla?


Jag hade inte bangat lite värme nu för jag har mötts av denna utsikt alldeles för länge och det är TOTALT oinspirerande! Nu är det ju dock så att jag har en tenta att plugga till, så visst, det där vädret håller mig i alla fall inomhus och det är väl bra så jag inte springer runt och roar mig med annat.
Jag har haft huvudet i min lilla bok två hela dagar och renskrivit och försökt få till ett intelligent färgsystem och gud vet allt. Det gick väl så där bra om någon undrar. Jag pimpade till och med min Pepsi i ett försök att sätta lite färg på den annars slaskiga och kissfärgade snötillvaron. Visst, det är gott med lime och iskuberna är jäkligt tjusiga i mina ögon, men på något misslyckat sätt fick det mig att längta efter värmen ännu mer.
Imorgon ska jag dock dra iväg på en tur för lite miljöombyte och jag har ett ganska orealistiskt mål med min tripp; att klappa vovve!



Så, ja!



Äntligen lite erkännande haha! Tack (Anna?)!!


Mässdags

Så var det dags för bröllopsmässa på Slagthuset igår. Tre och en halv timme eller något sånt tror jag vi spenderade bland klänningar, fotografer, juvellerare, florister och mycket annat. Det var en jäkligt rolig dag om man bortser från att vi blev lite besvikna på klänningsutbudet (dock var de två tärnklänningarna på de sista bilderna fina) och modevisningen. Men man kan ju inte få allt heller..

     
  
   

  
 Vi träffade på Mohammed haha. Stirrar han inte på mig på stadsbussarna så gör han det på Bröllopsmässor. Men seriöst..armhåla mot kameran?!
 Lille Svinssen hade mycket att fundera över.
 Vi var helt slut i huvudet efteråt så vi varvade ner med en mocha och en cannoli på Nestá.
 Samtidigt passade vi på att bestämma kvällens käk. Vi kom in på så avancerade uträkningar att vi var tvugna att illustrera för att alla skulle hänga med haha!

Om det nu inte framgick av illustrationen så käkade vi Aptitenpizza på kvällen och hängde hos mig. Vi kollade Melodifestivalen och Svinssen bjöd på en Christine Meltzer-imitation som fick Helena att garva så mycket att jag nästan såg skinkmackan hon åt till frulle hehe.

Några punkter

Gott folk… Jag orkar inte skriva en lång sammanhängande text så vi kör lite punkter. Den senaste tiden har jag:

  • Varit i Simpan där det blev snöpromenad vid Vårhallarna och på Grönet, examensfest (eller var det snubbelfest, Kristoffer?) i Tommarp och lite pulkaåkning.
  • Gått fyra(!) dagar i skolan (heltidsstudier my ass..)
  • Fått mina nya kursare att få upp ögonen för thaibuffén på det där stället vid Il café d’Italia. Mohaha..detta kommer bli en god termin!
  • Kollat ihjäl mig på How I met your mother.
  • Fått höra av extremt säkra källor att Johan Glans är jätte, JÄTTE kort, vilket i princip raserade hela min värld. Är fortfarande i chocktillstånd. Var ju bergsäker på att han åtminstone var lite lång. Fick även höra att han är väldigt rosa, men det kunde jag räkna ut.
  • Åkt skridskor utan att trilla.
  • Fått min plånbok jag beställde för snart en månad! Taaack för det =) Tanken väcktes i London men av någon korkad anledning gjorde jag aldrig slag i saken där.
  • Köpt nytt duschdraperi. Inte en dag för tidigt…
  • Undrat när fan det ska sluta snöa?! Någon jävla gång måste det ju lugna ner sig..
  • Fått för mig att jag typ dör om jag inte får Dawson’s Creek-boxen.
  • Utmanat ödet genom att halvspringa på ishala gator med en extremt varm kaffe i handen. Det är FARLIGT att plugga så nära Il café d’Italia då det blir myyycket kaffe!
  • Lyckats glömma countrylåten här nedanför och istället fått Astrid Lindgrens ”Fattig bonddräng” på hjärnan. Stor risk liksom! Men ja, jag hittade världens mysigaste version på youtube så ja, vad gör man? Extremt fin låt det där.
  • Diggat Johnossis nya singel som fan! Konsert den 15/5 på Mejeriet. Vem är med mig?

Tänkte komplettera med lite bilder och länkar och sådär så ni har något att vila ögonen på när ni lyssnar in er på mina låtar. Nerd IS the word!











RSS 2.0