Altered state of consciousness?

Idag är det fredag. Har varit på hypnosseminarie på psykologen och det var väl...intressant. Det funkade inte riktigt på mig. Vissa delar kan väl nog ha funkat, men jag försöker alltid tänka logiskt på saker och ting och då blev det ju lite förstört. Det jag däremot blev av hela grejen är trött. Något så in i helskottas trött. Känns som att någon slagit mig i huvudet typ, och det borde bevisa att jag åtminstonde lyckades bli tillräckligt avslappnad. Det lyckades även i den bemärkelsen att man helt tappade känslan för tid. Efteråt skulle vi svara på hur länge vi trodde "hypnosen" varade, och jag, liksom alla andra, kunde ha svurit på att det varade i 5-10 minuter. Men icke. Det höll tydligen på i 40 minuter. Men nog om det nu.

I helgen är jag ensam hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, så vill någon komma och hälsa på går det alldeles utmärkt =)
Det enda jag bestämt mig för är att jag ska baka Olofs snickers vi fick på inflyttningsfesten. Så jävla goda, trots att de innehåller jordnötssmör (gillar inte jordnötter). Fast det förstås, så länge något innehåller choklad och socker så är risken att Lina gillar det ungefär 99,8%..



Ska man försöka köra på att alltid ha färska snittblommor hemma? Ja, kanske det..

RSS 2.0