Rekord!

...och idag var det 19,3 grader ute! Så varmt har det ALDRIG varit i Lund i mars sedan man började mäta någon gång på 1700-talet! Inte om man ska tro tv4-nyheterna iallafall. Tur att jag var i stan och svettades (läs: njöt) i dag också då. Det blev kaffe, mandelskorpa och passiv rökning på Fellinis lilla kaffebar samt lite shopping.

Vår!

En busy dag med OERHÖRT fin väder! I nästan 5 timmar gick jag runt på stan med Henrik i en jacka som inte var min vinterjacka(!!) och drack kaffe, käkade thaibuffé, tittade kläder och drack Ramlösa Mango. Ja, jädrar va skönt det var. Folk sprang i princip ut ur husen och slängde sig på närmsta bänk och drack allt från öl till kaffe. Jag kollade lite hos försäljarna på Mårtenstorget och i någon form av lyckorus över det fina vädret köpte jag med mig hem en bukett rosor som nu står här och förskönar mitt lilla rum. På vägen hem fick jag till och med gå UTAN jacka för att inte dö i en svettattack. Helst hade jag tagit av mig skorna också med det kändes inte som en bra idé.



Förresten..vet någon ett par walkingskor som inte är fruktansvärt fula eller jättedyra så säg till! Jag har letat efter ett par i snart 26 år nu...


Förra helgen..

Borde bloggat om förra helgen för längesedan vid det här laget, men bättre sent än aldrig, right? Jag tvekade in i det sista på om jag skulle joina på vår Tour de chambre eller inte, men till slut blandade jag ihop någon form av vinbål med melonsmak och joinade. Och tur var väl det, för det var längesedan några av våra fester blev så lyckade! Utbudet på dricka var stort, vilket ledde till en ganska stor överförfriskning. Jag vet inte om det stämmer att det blir värre om man blandar spritsorter, men att dricka minttu, öl, gin, tequila, vodka, rött och vitt vin och någon megastark turkisk sprit på samma kväll är inte att rekommendera. På samma gång är det ju förstås det som är tjusningen med dessa rumsturer. Jag misstänker också att det var den där blandingen som gjorde att jag bara pallade va uppe till tre. Festen fortsatte i över tre timmar till och det grämer mig lite.
Vaknade alldeles för tidigt dagen efter och kunde inte somna om. Kommer fan inte ihåg vad jag gjorde sen, men på kvällen blev det i alla fall Bezzerwizzerturnering i köket till över kl fyra på natten. Måste säga att jag är lite stolt över att jag höll mig med i spelet med tanke på att mina motståndare är typ en miljon gånger mer allmänbildade än mig.

Denna helg har varit betydligt lugnare. Gjorde inte så mycket igår och ikväll gör jag inget alls. Har mest suttit och hatat Pernilla Wahlgren här i min ensamhet. Mor och far var här innan idag och det blev Ikea och Entré. Very najs. Hittade som vanligt lite smått och gott på både ställena.
För att inte bryta trenden följer nu som vanligt en bildkavalkad! Enjoy! Eller inte...

  
     
    


10/14


Bezzerwizzer rekommenderas


RSS 2.0