Nerd is the word..

I fredags kollade jag in Sex and the city 2 och den var, tyvärr, lika tråkig som kritikerna säger att den är. Underhållande, javisst. Men bra? Njäee...
Igår var jag något sysslolös så jag tog med mig min vän Olympus på en liten promenix i kvällssolen. Som vanligt tänker jag slänga upp en massa bilder som förmodligen inte är så roliga att titta på. För er i alla fall.
Det kanske inte känns som sommar riktigt än, men grönt är det ta mig fan..!



Dag 2

Trots lite kassa prognoser gassade solen igår så vi, liksom tusentals andra, gick in till stan för att titta på karnevalståget. Där fanns allt från fragmatuggande polishästar, Victoria och Daniel, musikkårer, cheerleaders, Obama, Greklands spargris, den omtalade vulkanen på Island, smurfar, grodor som kommer ur Anna Ankas mun, Lady(?) Gaga, Kungaparet, en känga åt SJ samt ungefär tusen versioner av det berömda paret med "Carl-Erik Rosén sköt Olof Palme"-skylten.
Överlag var det underhållande, men inte så sällan är det alldeles för studentikost för min smak. Internt också. Tanken var att vi skulle avsluta med en utomhusfika men det var så mycket folk på stan så det var omöjligt.
Senare på kvällen grillade vi korv och njöt av solen. Vi drog in till stan och gick in på karnevalsområdet i hopp om att få plats i ett av öltälten. Efter typ 20 minuter gav vi upp då det fullkomligt kryllade av folk. Vi slängde ett öga på Salem Al Fakir innan vi gick till Mods istället. Ett trevligt ställe där Dagens rätt (pyttipanna) kostar 179:-...


Dag 1

Årets första grillning på Vildanden ägde rum ikväll och det var jag, Anna, Henrik och Mattias som deltog. Vi grillade korv, drack vin och satt ute en bra stund till vi började frysa. Grabbsen drog in till karnevalen och det tog inte lång tid innan jag och Anna följde efter. Vi köade i säkert 20 minuter till bankomaten för att sedan upptäcka att kön vid entrén var bautalång. Tanken var ju att vi skulle möta upp de andra inne på området, men det pallade vi inte. Av någon anledning gick vi in i Domkyrkan istället, och tur var väl det för vi kom in till en stråkkvartett med grym sångare som spelade den mest behagliga musik man kan tänka sig. Brytpunkt hette de visst. Så vi tände ett ljus, och satte oss och lyssnade rätt länge faktiskt. Det var en oerhörd kontrast till musiken och de packade overallnördarna och fjortisarna som trillade rundor utanför. Börjar väl kanske bli lite gammal hehe..
Imorgon får vi se om vi gör ett nytt försök till att komma in i Lundagård, men först ska jag i alla fall möta upp Henrik med morsa och kolla in karnevalståget och förhoppningsvis så regnar det INTE.
Nu ska jag sätta "I don't sleep well" med Hello Saferide på repeat och göra mig redo för sängen! Nighty night!


Tack

Vet inte vilken högre makt jag ska tacka, men på något sätt lyckades jag uppenbarligen plocka hem 15 hp-tentan trots allt. Det lär inte ha varit med många poängs marginal, men under omständigheterna är jag extremt jäkla happy oavsett.



Nu ska jag fortsätta kvällen genom att dricka upp min Pepsi Max Wild Side med baobab. Den var faktiskt rätt god..

Himma om

Drog med mig Henrik på en långhelg i Simpan i torsdags. Jag skulle på infomöte på jubbet så jag var ändå tvungen att ta mig dit. Vi hängde med mina föräldrar på en biltur till Åhus och åt glass. Vi passade även på att tvinga dem att köra till Vä så vi fick glo på Mattias hus och psyka honom lite. Det lyckades vi nog rätt bra med. Vi var hos Maria och Kristoffer där vi drack vin, åt kakor och godis och snackade en maaassa skit. Tack för det mina kära vänner! =)
Henrik drog på lördag förmiddag så när jag varit och hämtat ut min sotarmössa var jag helt plötsligt sysslolös. Jag roade mig med att skicka in 500 bilder för framkallning och bränna ut säkert det tredubbla på cd-skivor.

Nu är jag tillbaka i Lund och ska snart kasta mig ner i en tom säng. Har gradvis bytt ner mig sällskapsmässigt varje dag nu.. Först Henrik, sedan herren här ovanför och nu - ingen. Förutom Frasier då möjligtvis. Tänkte kolla ett avsnitt innan jag måste tvinga mig till sömns.


Min boll!

För att ni ska förstå att jag har ett liv utanför chokladhavredryck och gamla pennskrin tänkte jag redogöra för helgen.
I fredags grillades det tonfiskburgare för fulla muggar i köket. Thomas och Mattias joinade sedan på Pub Vildanden - vi får ju passa på och njuta av stället medan det finns kvar. Där snackades det som vanligt snusk och nu vet jag vem som inte bangar Maud Olofsson och vem som gärna oljar in ett par kvinnobröst haha. Tack för det.

I går startade jag dagen med kaffe på Café d’Italia med Svinssen och Helle. Efteråt gick vi en snabb sväng på stan där vi bland annat tittade på mupparna som sprang Lundaloppet och såg till att Helle köpte sitt första par pumps. När affärerna stängde började vi vår jakt på en bra sushirestaurang eftersom Ikizukuri inte finns kvar längre. Valet föll på Sushi 2 go som ligger typ tio kilometer utanför stan. Trots detta så traskade vi tappert dit och fick tag i käket. Väl på Vildanden krängde vi sushin tillsammans med ett glas vitt. Efteråt tog jag fram min diktatorsida och bestämde att vi skulle åka rullskridskor i korridoren. Helle och Maria var lite tveksamma, men de gjorde snällt som jag sa och åkte några varv till pakistaniernas stora förtjusning.
Något annat damerna var tveksamma till var vår efterrätt. Vi tänkte göra pannkakor med smält choklad på, men det hela slutade med att det blev någon form av bakelse innehållandes mer choklad än pannkaka och som dessutom var så söt att mitt sockerbehov blev stillat för åtminstone hela den kommande veckan. När vi var klara med att beklaga oss över den misslyckade efterrätten var det så dags för kvällens höjdpunkt, nämligen pingisturneringen.
Efter många om och men fick vi gjort ett spelschema som fungerade hyfsat bra. Alla mötte alla tre gånger, och de två med flest segrar gick till final. Vi spelade så att svetten droppade, och till slut stod jag och Svinssen i final. Kan ni gissa vem som vann finalen? Jajamensan; det var ingen mindre än Gröstorps gamla klubbmästarinna!!
En av tjusningen med att ha en egen pingisturnering är att man kan hitta på regler lite efterhand. Så när jag äntligen stod som segrare tog jag tillfället i akt och bestämde att förloraren, det vill säga Helena, måste gå ner på knä, överräcka vandringspokalen till vinnaren och samtidigt sjunga ”The world’s greatest” med R.Kelly i segrarens ära. Och så blev det. Med lite tvång fick jag ner henne på knä, men sången stämde hon in i så gott som frivilligt. Jag var dessutom så glad åt min seger så jag fann mig själv utföra någon form av segerdans. Den vet jag dock inte om det ska vara obligatorisk…
Det är inte heller bestämt hur ofta pingisturneringen ska hållas, men jag kommer att försöka se till att det inte blir allt för sällan. Vi diskuterade även möjligheten att livesända den via webcam nästa gång om någon med pingisintresse skulle vilja kolla. Ni kan ju anmäla ert intresse isåfall så vi vet...



Addicted

Men huuuuur gott!? Hade jag varit kändis hade Carlshamn Mejeri varit den enda jag velat ha som sponsor! Jag överkonsumerar denna bruna ljuvlighet...


Melwood



Titta vilken stilig herre jag fann när jag var hemma sist. Det är ingen mindre än min käre gamle vän Melwood!


Valborg

Valborg firades som vanligt i Stadsparken. Vädret var långt ifrån optimalt, men det funkade bra ändå. Vi lyckades iaf hålla oss rätt torra. Efter parken blev det käk på Vildanden och sedan utgång på Helsingcrona. DJn spelade en Backstreet Boys-låt och därmed blev jag oerhört nöjd med kvällen.
1 Maj spenderades först i stan med Emma och Thomas där vi lyssnade på Studentsångarna och fikade på Espresso House. Sedan traskade vi till korren där vi väckte Mattias och tog med honom på bakispizza på Pub Vildanden. En lugn, men jäkligt rolig lördag.
Jag kollade igenom sändningen på tv4 och om ni kollar riktigt noga mellan 11,45-11,50 så kan ni faktiskt se mig och Thomas hehe! Klossen får växa lite tills nästa gång ;)







RSS 2.0