I and me and mine

Vaknade vid åtta idag och var säker på att jag försovit mig till min och Emmas Friskis-dejt. Efter några sekunders total förvirring insåg jag att så inte var fallet så vi traskade dit som planerat. Jag vet inte om det finns en pensionärstimme på Friskis, men oavsett vilket så måste jag och Emma ha prickat in den idag. Stället höll på att svämma över med rullatorer och käppar. Men det var trevligt det också. Var skönt att få känna sig lite smidig för en gångs skull.
Väl hemma igen tog jag itu med köket. Det är min städvecka och jag gnuggade i nästan en timme. Nu, typ åtta timmar senare, är det nästan tillbaka i sitt ursprungliga skick igen. Lär er nu något av min situation; dela aldrig kök med 8 killar.

Efter några timmars slappande (under vilka jag egentligen borde ha pluggat) kände jag för något lite mer stimulerande så jag traskade upp till Nova där jag försedde mig med en kofta och en necessär. Nu (när jag egentligen borde plugga) sitter jag här och väntar på Grey's och diggar musik.
Lämnar er med det bästa för tillfället;


Morgonmys

Jag har börjat längta till julen nu, vilket Carro redan fått känna på hehe. Och när jag tänker höst och jul så dras tankarna automatiskt till John Mayer. Själv ska jag till plugget nu, men passa på att njuta om ni kan;


"Vinnare av NOLL Kristallen. Inte en enda nominering. Fick inte ens en fucking inbjudan".

Kollade Robins i fredags och jag gillar honom skarpt måste jag säga. Var inte detta jäkligt roligt?

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1282238´

Jo, jag tycker fan det hehe.

Lax i bröd

Kvällen har spenderats på Norra Fäladen. Vid halv sju mötte jag och twinsen upp Truls, Åsa och Mathilda och vi promenerade till Ica på norra fäladstorget eller vad det nu hette. Uppgiften var att köpa kvällens middag, och vi lyckades ganska snabbt och smidigt med detta måste jag säga.
Det blev en variant på klyftpotatis, tomatsallad, tzatziki, grönsallad och rostbiff för dem som ville. Till efterrätt blev det varm frukt med vit choklad och vaniljglass. Mycket gott. Vi traskade hem till Truls och gänget och ägnade de första 90 min till att vänta på att käket skulle bli klart. När vi väl tryckt i oss allt spelade vi tre omgångar 'Med andra ord'. Ni vet spelet där man lär sig att det heter Koalahalvön, att Björn Afzelius var medlem i ABBA och att man äter lax i bröd...
Nu ska jag snart vira in mig i mitt duntäcke och förbereda mig mentalt på att jag kommer behöva läsa typ 150 sidor i min roman imorgon för att hinna bli klar med den till tisdag. Not najs.
Gonatt

Måndag

Är lite slö på att skriva, men det händer fan inget inspirerande om dagarna. Sitter i stort sett bara och kränger på mitt rum hela tiden. Fast det ska det bli slut på nu. Ska ta och fixa mig ett gymkort, typ tre år försent. Har jag inte gjort det i slutet på veckan så skäll på mig! Skäll!! Anyway..
Jag var en sväng i Simpan igår. Mormor fyller 90 imorgon så vi käkade lite på Svea för att fira. Det var sillbuffé på menyn så jag fick nåt vegetariskt som var helt ok. Allt är gott när det är gratis hehe.
Efter käket hängde jag med mamma och pappa till Kivik där vi köpte päronglögg, cider och morotsmarmelad samt kollade på äppeltavlan. Man får ju göra nåt socialt med de små liven när man åndä är hemma.
När vi kom hem rotade jag fram en gammal hårtoning ur garderoben och slängde den i håret. Det blev väl bra, men det bästa är att doften fortfarande sitter i, trots att jag duschat. Och det luktar goooott.
Hade gärna velat träffa lite folk också men det blev det helt enkelt inte tid till. Får ta och stanna lite längre nästa gång kanske..


Lite slöseri med äpplen kan tyckas...

Saying goodbye sure takes time...

Autumn leaves have faded now.
That smile that I'd lost, well I've found somehow.
Because you still live on in my fathers eyes.
These autumn leaves, all these autumn leaves;
All these autumn leaves are yours tonight...



Bowling

19,40 traskade jag, Anna, Emma, Mattias och Thomas mot bollhuset för att bowla igår. Färdkosten bestod såklart av öl. Det var första gången för Anna och Emma så stämningen var förväntansfull.
Jag och Thomas ansåg oss vara de bästa i gänget så vi tog vår egen bana för att de andra inte skulle känna sig så dåliga hehe. Senare visade det sig dock att Thomas borde haft en egen bana... Men bara så att ni vet så blev det ändå bara 40p i skillnad till slut! Så jag var inte helt missnöjd. Han förtjänade dessutom revansch då jag spöade honom fett förra gången hehe ;)
Emma var överlycklig och jag vågar nästan påstå att jag aldrig sett henne så glad som när hon fick ner några käglor hehe. Vi får nog ta dit henne fler gånger så hon får spela lite.
Efter en timme traskade vi tillbaka till köket där det blev Dylan, Johnossi och vodkashots. Taxin pickade oss lite innan halv ett och vi landade på Wermlands ett tag efteråt.
Man kan säga vad man vill om Wermlands, men igår var där grymt! Skitmycket folk, toasten i baren kostade en tia och bäst av allt; det var 90-talskväll!! Jag hann inte ens hänga in min jacka och krama klart Ola Svedin förrän jag hörde Everybody med Bsb i högtalarna! Satan vilken fart jag fick! Vi shakade lite på golvet och sen hängde vi i baren och jag och Emma tjatade oss till varsin vegetarisk toast. Sedan blev det mer shake till bl.a. Brimful of Asha, Barbie Girl, Mmbop, Smells like teen spirit, Just s girl, När vi gräver guld i USA, Staten och kapitalet och en massa mer men minnet sviker för tillfället.
Efter stängning traskade vi upp till Lundafalafel för att käka. Mattias var på G och passade på att söka jobb på stället hehe. Han hängde praktiskt taget bakom disken så det kändes logiskt.
Vi fick vårt käk och gick hem i vad som kändes som 10 minusgrader. Samtidigt passade vi på att lära Mattias hur han ska gå för att se mer ut som sig själv hehe. Till slut lyckades han få in exakt rätt stil. Vid tre var vi hemma och Henrik, du kan va jävligt glad att du inte fick lite bank på rutan. Vi fick stopp på Mattias i sista sekund..


Titta vad de hade satt upp i baren!! Mina gamla killar och min blivande man!

Helg

Nu är det äntligen dags för sängen efter en lååång dag. Gick upp typ kvart över fem och sen var det dags för tenta kl 8.
Efter den skriftliga delen lunchade jag och mina kära gruppmedlemmar på Valvet. Två timmar senare var det dags för ljudövningen och vi begav oss till SOL. När ljudövningen var klar gick vi raka vägen till Ariman där vi hällde i oss vars ett glas vin. Upptäckte en helt ny del av stället som faktiskt var ganska mysig på nåt skabbigt sätt. Den är stängd på kvällen vilket förkarar varför jag inte ens visste att den fanns. Efter vinet blev det en snabbis på stan och sedan matshopping på ICA.
Det blev en lugn kväll i köket där vi kollade 3/4 av Idioterna. Sjuk film det där.
Nu sitter jag här och funderar på om jag inte ska ta och se ett Frasieravsnitt innan jag lägger mig ändå. Det är ju så sadans bra hehe.
För övrigt är det sjukt skönt att va ledig. Ska njuta hela helgen ändå fram till tisdag då det börjar igen. Hade jag bara haft en sån här bredvid mig nu i sängen hade allt varit perfekt hehe. Visst, jag hade behövt öronproppar, men det hade det lätt varit värt hehe.
See ya!

Skit mand!

Unnar mig en pluggpaus. Självklart tar jag den på danska..



Kan dock inte låta bli att tycka synd om Bamse. Hans ridbyxlår är ju inte av denna värld!
Han borde allt dela med sig lite till Kylling..

RSS 2.0