Auguri a me!

Jag har dubbelkollat, trippelkollat och dubbelkollat igen den senaste minuten. Om ladok stämmer kan jag härmed meddela följande; Jag klarade italienskan!! Hah! Det va som fan. Nu ber vi en stilla bön för att det inte är någon gammal kärring som tryckt fel.


image54

Inget gott som inte för något ont med sig

Sitter här och bokstavligen talat kränger Läkerol Fresh Drops Salvi. Är de inte sjukt goda så säg?
Men alltså... "Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan"? Varför stoppa i sånt skit från första början? Jag vill kunna kränga bekymmerlöst!
image53

Skor

För ett tag sedan gick jag och spanade på ett par rosa billighetstygskor från Din Sko, men jag tvekade så länge på om jag skulle köpe dem eller inte så att de blev slutsålda överallt.
Idag, när jag minst anade det, hittade jag dem i rätt storlek på Nova. Jag slog till direkt men nu e jag lite tveksam hehe.
Detta var väl intressant? Inte? Nähä...

 


Divine

Igår sa jag att Frankrikes bidrag i Melodifestivalen var lite tradigt. Det tar jag tillbaka. Det är inte tradigt. Sébastien Tellier verkar vara en trevlig snubbe.

image48

Ibland suger allt

Guuud vad allt suger idag. Ingenting att göra och ingenting att se fram emot förutom tvättiden om en timme.

image46
Mina enda vänner för dagen


En Opera med vitlökssås, tack

Igår eftermiddag hängde jag med Henrik till UB och roade mig med mikrofilm i källaren. Det är sjukt kul fast man blir lite snurrig i huvudet efter ett tag. Till min förvåning hade de Ystads Allehanda så jag satte igång och läsa lite. Kollade upp om mina föräldrar grattade mig i tidningen någon av mina första två födelsedagar. Inte fan hade dem gjort det. Fast en liten födelseannons fick jag i alla fall. Tack för det.
Det blev en duktig nostalgitripp. Där fanns annonser från Barngarderoben och allt vad affärerna hette. Där brukade jag handla kläder och det var alltid lika kul att gå dit hehe.

image44image45

På kvällen spatserade jag, Anna och Emma mot Ica för att hitta nåt vi kunde käka. Men när vi kom till Nova sa jag orden som förändrade allt; "Är det ok om jag går in om på Nova och köper myggmedel?".
Det var det, så vi gick dit.
Helt plötsligt glömde vi bort vår hunger och började leta kläder som aldrig förr. Vi var där i över 1,5 h och fick skippa våra matplaner. När vi väl kom ut var jag en klänning, ett par solbrillor, ett nagellack, lite myggmedel och några tandborstskydd rikare hehe. Och jävligt mycket fattigare.
Detr var sent att laga mat så vi beställde varsin pizza och satte oss på gräset i solen och käkade. Vi drack vars en halv flarra vin och snackade en jävla massa skit. Trevligt värre. Sen blev det Pub Vildanden med karlarna.

 

Boan

Så var man tillbaka i Lund igen. Dagen visade sig bli väldans trevlig då jag lyckades få med mig Maria och Malin till Bo Ohlsson, ett av de bästa tidsfördriven som finns hehe =)

image43

Ajs crijm

Nu är årets första glass vid hamnen uppäten hehe. Den va gooooo. Jag och Carro slog på stort och tog tre kulor var hehe. Ska det va så ska det va. Då jag fortfarande inte fixat Sony Ericsson programmet kan jag tyvärr inte förgylla inlägget med lite bilder. Får lägga in dem imorgon istället.
Dagen avslutades med en liten raggis och jag mötte min stora skräck polisen. Jag får nog fan söka hjälp för min fobi hehe. Så fort jag ser dem med sin hastighetskamera slår mitt hjärta i 180. Jag gissar på att det är incidenten när jag, Truls och Anna skulle smyga på Carro och hennes dejt Henrik haha. Blev så rädd för polisen när de blinkade på mig att jag var tvungen att fly från stan i några timmar hehe. Rent himskt var det.

image42

image41

Himma

Så var man hemma i Simpan igen. Och det kan väl va kul....ibland. Ska träffa Carro imorgon och käka årets första glass vid hamnen, det är kul. Sen på kvällen ska vi hänga och kolla Yrrol eller nåt, det är också kul.
Men resten...jag vettefan asså. Har en känsla av att sommaren kommer bli jääävligt lång.  Fast den har klart sina höjdpunkter. Som min och Carros fest den 12 juli. Den bara måste bli av hehe...annars är hela sommaren förstörd! Det ska bli så tjusigt...med guldtallrikar och allt hehe. Det ni ;)
Och appropå höjdpunkter så är det skönt att midsommar är fixat också. Nu ska vi bara be för sol. 
Jag har suttit här i snart en timme och försökt installera Sony Ericsson PC Suite så jag kan lägga in bilder från min telefon. Tror ni det funkar?? Nä...exakt.
Så nu har jag gett upp. Sitter och käkar Läkerol Fresh Drops istället. Har typ käkat en halv ask så jag kan ana hur min mage kommer må inatt hehe. Varför i helvete gör man något som är kasst för magen så gott?

Avrei dovuto studiare di più!

Har suttit ute och pluggat i stort sett hela eftermiddagen, men nu får det va nog. Har inte lärt mig ett dugg känns det som, men det är nog bäst att låta hjärnan vila ändå om jag nu omedvetet råkat lära mig några verb eller nåt.
Vad hände förresten med det dåliga vädret som alla pratade om skulle komma denna vecka? Jag har inte sett nåt iaf. Tur är det för det e riktigt mysigt att sitta ute och studa hehe.
Det slog mig idag att det bara är typ 3-4 fjuttiga veckor kvar innan man är hemma i tradiga Simpan igen. Tur  man känner lite roligt folk där iaf ;)

Nu ska jag diska och sen ge mig ner på Netto. Efter det tror jag minsann det blir en glass och ett Frasieravsnitt med Clint hehe.

Peace out!

Everybody...meet Clint

Jag har fått en ny kompis. Clint heter han (än så länge iaf). Han är världens sötaste så han ska få bo hos mig.
Här har ni honom från alla håll och kanter:

image40

F***ck

Nu satt det en lapp på dörren när jag kom ut. Elektrikerna kommer inte idag, utan imorgon, på onsdag OCH på torsdag. Seriöst!? Jävla puckon som inte tror att man har nåt bättre för sig än att sitta och vänta på dem kl 8 på morgonen. Och nu ska jag dessutom behöva göra det TRE dagar till! Jag är arg. På riktigt.

F*ck

Idag var jag uppe och redo att möta världen till klockan åtta. Anledningen var att elektrikerna som håller på att sätta in nya uttag i rummen skulle komma tillbaka då. Tror ni att de kommit? Nä..exakt. Jävla bajs. Jag sov alltså fem timmar inatt helt i onödan. Det kunde ju ha blivit åtminstone tio... Fuck.

Här e hitt

Jag vet inte vad som är normalt...men 26 grader inomhus?!

image39


Hot hot heat

Idag måste ha varit den varmaste dagen detta århundrade.
Ändå började jag dagen med en morgonpromenad som gav mig världens skoskav. Är det tacken för att man försöker va lite hurtig liksom?
Runt middagstid insåg jag att jag var i akut behov av nya tantstrumpor så jag trotsade värmen, tog min rostiga stålhingst (att gå var ju inte längre ett alternativ) och styrde mot Nova. Kunde såklart inte låta bli att kolla i alla affärer och det hela slutade med att min blick fastnade på en liten klänning. Det gick inte riktigt att slita sig så jag fick helt enkelt köpa den. Blev helt kär i färgen, men jag passar inte i den, jag vet. Den är chockrosa. RIKTIGT chockrosa haha...typ neonrosa. Modellen på klänningen var väl inte den mest spektakulära heller...men vafaaaan...den kommer lysa upp garderoben om inte annat hehe.
Det var så jäkla varmt på rummet sen att det inte gick att va inne. Det va säkert minst 25 grader. Fick tillbringa eftermiddagen på en filt vid den nybyggda delen av Vildanden. Men det gick också bra. Fick träna mina geniknölar med ett korsord i Hänt Extra hehe.
Det är inte förrän nu här börjar bli lite behagligt inne igen. Men så har jag ju också haft igång min fläkt på max i stort sett hela dagen. Hoppas de inte kan explodera av överhettning eller nåt..
Sen är det helt sjukt så mycket jag har börjat dricka den senaste tiden. Sitter här och häller i mig allt från vatten till läsk.. Var hos turken (som inte är turk) två gånger idag! Det är inte alls likt mig. Carro säger det är bra..men jag vidd inte hehe. Fortsätter det såhär kommer jag få åka med Hagestad till Tyskland och köpa billiga läskflak istället för ciderflak hehe.

Peace out!

Plums?

Har precis kommit hem från en liten kvällspromenad. Det är nästan den bästa tiden på dygnet att va ute om man ska promenera. Jag tog en sväng förbi ravinen och då började det klia i mina plumsfötter. Måste ta tag i saken snart. Hoppas nån vill hänga på bara... Det måste se lite mysko ut om nån kommer dit själv i milshöga gummistövlar och sedan bara går fram och tillbaka i bäcken hehe.
Anyway... promenaden avslutades med att jag för andra kvällen i rad besökte turken (som inte är turk) och köpte en Fanta Exotic Thrill hehe. Nu är det Greys!

image38

Carro...hit SKA vi i augusti eller september! =P

A chainsaw is nice, it's a healthy tool

Är det verkigen lördag idag? Känns inte så...
Iallafall...det var konsert igår och de var sjukt bra som vanligt. Dessutom fick vi lätt den bästa platsen hehe; längst fram! 
Vi stod så nära att jag (på riktigt) hade kunnat slänga mig om benen på John om jag hade velat. Ville inte va nörd och ha kamera med mig, men såklart åkte mobilen fram efter ett tag hehe...enjoy!
För övrigt är det en händelselös lördag jag har framför mig. Borde ta tillfället i akt och försöka plugga lite, men vi får väl se hur det blir med den saken. Funderar på att först gå en sväng till City Gross..
So long suckers!

image36
image37

Konsert på G

Två punkter stod på dagens schema; tvätt och Johnossi.
Tvätten är redan avklarad så nu väntar bara världens bästa Johnossi på KB ikväll! Men först väntar en glass och eventuellt lite Frasier på mig...
Peace out!

image35

1:a maj

Har precis kommit in från en väldigt mysig kvällstur i stan med Anna och Emma. Mycket folk, mycket sol och inget regn. Helt perfekt. Vi kollade studentsångarna i Lundagård och sedan shoppade vi på Malmborgs innan vi promenerade hem i kvällsolen. Jag hittade en chokladkaka som såg så sjukt god ut hehe. Måste visa den... Men jag tror tyvärr inte den är hälften så god som den ser ut och det är jag fullt inställd på hehe.

image34

Nu blir det Top Model!

Valborg

17,000 pers i Stadsparken. Stackars lilla Lunds kommun har bara fått acceptera festandet. Detta år hade de till och med ordnat cykelparkeringsvakter samt satt upp en liten välkomstskylt haha.
Dagen startade vid tiotiden på en filt i stadsparken. Efter lite tjafs fick vi en grym plats så det var bara att korka upp vinet och sätta igång. Frukost intogs. Lunch intogs. En jävla massa guttis och vin intogs. Sedan blev klockan fyra och vi drog oss mot Vildanden. Vi tog upp kampen om grillen och vann. Carro snodde en badboll i parken som hon flitigt sparkade på i väntan på att grillarna skulle bli grillklara. Hon tog i så mycket att hon lyckades sparka bort sin sko. Det återfanns efter mycket letande och det visade sig att den lyckats flyga en massa meter över en mur. Hade den flygit två meter längre hade den blivit överkörd.
Efter käket var alla sinneströtta så vi fick ta lite bakistid framför TVn en stund innan vi drog igång igen. Det var segt att ta sig till Helsingkrona, men väl där blev man på partyhumör igen.
När kvällen var slut tog vi en promenad in till stan för att käka kebab. Det började regna och jag frös medan alla andra krängde sina rullar. Till slut fick vi tag i en taxi och landade på Vildanden lite i tre.

Om det inte regnar för mycket ska jag nog in till stan ikväll och kolla studentsångarna i Lundagård. Har man bott här i tre år utan att ha varit där en enda gång så är det hög tid nu. Ikväll blir det Top Model från igår och eventuellt Frasier. Säsong 7 droppade nämligen ner i min brevlåda igår =D

image30
image31
image32
image33

RSS 2.0