Stor skål

Förra helgen präglades av extrem uppsatsångest. Dock hanns det med ett besök på Big Bowl i Malmö och det visade sig att bowling, i kombination med trevligt sällskap, definitivt kan ha en lugnande effekt. Att det fanns vin med i bilden gjorde säkert sitt också...


 

 

 


Efteråt visade Mattias prov på sin matlagningskonst genom att bjuda på varma mackor

Henrik lärde oss hur man åt hamburgare. Dvs. en ostbåge mellan två chips. Här testar Emma på denna revolutionära krängar-konst.


Anna sa tack och godnatt långt innan vi andra gjorde det.

Nästa sport vi ger oss på ska definitivt bli MINIPINGIS. Det har jag bestämt sedan länge nu!

Denna helg bjuder förmodligen inte på någon utgång. Eventuellt blir det däremot ett nytt försök till att göra egen pasta. Denna gång hoppas jag att det vi lyckas producera åtminstone blir hyfsat ätbart. De där hårda sakerna vi lyckades få till sist hamnade fan inte ens under kategorin "mat"...
I vilket fall som helst så ska jag njuta av att vara lite ledig innan tentaångesten sätter in. Delkurs 2 tentas av på fredag och det är lika härligt som alltid. Not.

Allt utom plugg...

Det HÄR tycket jag var intressant haha!


Bordtennis!

Dags att berätta om gårdagen. Sedan väldigt långt tillbaks i tiden har jag velat ha ett mini-pingisbord. Igår kl 11 blev ett sådant äntligen mitt. Jag fick ett för 51kr på Tradera, men nackdelen var att det fanns i Linero och att man själv skulle hämta det. Men med tanke på att nypris för ett som är pyttelite större än det jag vann är 700 spänn så det var liksom en no brainer om man säger så.
En timme efter auktionens slut mötte jag upp Svinssen och Helle på Nova för lunch, fika och shopping. Vi gick där i 4,5 timme innan jag ringde upp tjejen som sålde bordet och hörde om vi kunde komma och hämta det direkt eftersom Svinssen hade bil. Hon sa att det gick bra, gav mig en adress och jag svarade att vi skulle va där om ca 15 min.
Vi hoppade i bilen och körde mot Linero. På vägen svängde vi in på Scandic Star för att höra om det fanns möjlighet att äta deras frukostbuffé även om man inte bodde där eftersom vi var lite sugna på det. Det kunde man för 95:- om någon undrar…
Sedan började den långa jakten på pingisbordet. Vi hade inte så bra koll på Linero som vi trodde så vi körde runt och irrade ett bra tag innan jag fick ta till min skitkassa lokaliseringstjänst på mobilen. Ungefär 45 minuter efter att jag ringt bruden hittade vi området de bodde i. Till slut hittade vi även hennes hus och efter många om och men och två små ettriga hundar kom hon och öppnade grinden. Det hon sedan gjorde går till världshistorien som den klumpigaste, mest snedbenta, högljudda och osexiga springtur någonsin. Hon hade fått syn på lite hundbajs i trädgården på gången där vi skulle gå och jag antar hon inte ville det skulle ligga där när hon hade gäster, så hon försökte lite diskret springa i förväg och hämta en påse så hon skulle kunna ta upp det. Jag trodde jag skulle dö. Det såg ut som en stelbent treåring som klumpade fram i för stora stövlar eller något. Går inte att förklara bättre, men ja, det var kissa-på-sig-roligt att se haha.
När vi lagt beslag på bordet körde vi raka vägen hem till mig, satte upp det och spelade oavbrutet i säkert en timme. Eller ja, det var Helle och Svinssen som spelade medan jag irrade runt och gjorde mig lite mindre skabbig samtidigt som jag försökte låta bli att bli träffad av Helles smashar. När parkeringstiden gick ut fick vi slita oss. Då körde vi till City Gross där vi köpte mat och 900gr chips. Detta tillagades och avnjöts hos Svinssen till fotbollen.

Idag mötte jag upp dem igen för lunch på Wayne’s. Jag fick pissäckligt kaffe, men det var trevligt ändå hehe. Nu sitter jag här och väntar på att få hålla i en pingisturnering. Jag har hittat två personer som gärna vill testa bordet så det ska de få göra. Jag ska allt ta och visa dem hur det går till haha.
Och vet ni vad det bästa är? Bordet är så pass litet att man slipper tänka på fotarbetet ;)

 


RSS 2.0