En snabbis

Nu är jag på blixtvisit i Simpan. Jag ska packa ner resten av mina saker som ska till Lund och jag ska installera datorn min far inhandlade idag på Media Markt. Som om inte det vore nog så ska jag dessutom flytta över allt shit från gamla datorn till den nya. Så det är vad jag gör nu. Lägger in cd-skiva efter cd-skiva med musik och bilder. Och det är inte lite jobb kan jag säga. Men nu har jag bara tre kvar så sen ska jag äntligen få gå och krama kudden.
Självklart måste jag träffa lite folk när jag ändå är här så jag ska till Byck med Nina, Maria och Kim imorgon. Det bästa av allt är att vi ska käka smörgåstårta innan vi går dit =D Ska bli så guutt. Hoppas Kristoffer får tag i en stooor bit haha.
Det var allt för idag. Godnatt.

Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter..

Imorse hade jag en händelselös dag framför mig så jag bestämde mig för att baka piroger. Och det gjorde jag. Som bara den. Sedan frös jag dem och nu har jag mat i en vecka om jag så vill. Sedan begav jag mig ut på stan. Jag jagade höstskor med det visade sig att alla affärer fortfarande rear ut sommarskor så jag får lägga band på mig. Sedan shoppade jag loss på Coop på diverse nödvändigheter.

Igår hängde jag som vanligt med twinsen. Vi väntade hela förmiddagen på att gubbarna från Ikea skulle komma och lämna Emmas säng så vi kunde gå på Rusta. Halv tre kom de och sedan gick vi direkt. Vi kollade på massa rosa saker och därefter gick vi till Bolagret där jag köpte en väska och en matta hehe. Alltid nåt. Sedan invigde jag det nya köket genom att micra två Gorby's veggopiroger. Gutt värre.
Sedan mötte jag upp twinsen igen och vi kastade oss på tåget till Malmö. Det var Moneybrother som lockade och han var bra. Mycket folk, fint väder och allt sånt där. Hans trombonist (heter det så?) var lika störd som vanligt också så allt var i sin ordning. Jag och Anna hann till och med käka Chokladfabrikens pannkakor med smält choklad så jag var helnöjd hehe. Sjukt goda är dem. Ska minsann ta mig en imorgon också för då ska vi kolla Flogging Molly. Det får bli det sista på Malmöfestivalen i år för min del för jag måste hem på fredag och packa ner mina sista grejer. Återvänder till Lund på söndag som det ser ut nu och däremellan, dvs på lördag, ska jag och Nina försöka hitta en bio som visar Batman. Joina gärna om ni känner för det =)



Tjött

Jag är trött trött trött. Antar det beror på att jag inte lyckas somna före klockan två om nätterna...
Det blev ännu en kväll i Malmö idag. Jag tog en sväng på Zara och sen mötte jag upp Anna och Emma vid Mölleplatsen lite i sju. Hörde de sista minuterna av Miss Li och sedan parkerade vi oss i Manegen för att lyssna på "The tallest man on earth" som förmodligen var den kortaste mannen på jorden. Men bra var han. Väldigt bra. Undrar hur den rösten får plats i den pyttekroppen. Vi köpte varsin skiva och fick den till och med signerad haha. Han var sjukt förvånad över hur många som kom (det var fullsatt) och han tackade för att vi kom hela tiden medan han signerade hehe. Verkar va en snäll liten snubbe.
Vi var så sjukt trötta att vi inte pallade vänta på Svenska Akedemien utan tog tåget hem direkt. Jag köpte med en scones från Espresso House som jag tänker käka till ett Frasieravsnitt nu. Köket är typ färdigt nu så jag har precis packat in allt mitt shit där också. Blev inte direkt piggare av det...

Imorgon ska jag hjälpa Emma bära upp hennes nya säng till tredje våningen, sen blir det nog en tur till Rusta om vi hinner och sedan bär det av mot Malmö och Moneybrother. Fullt upp som vanligt.
Men nu kallar Frasier..
So long suckers!

The Tallest Man On Earth - i naturlig storlek

Det finns ingenting som för alltid känns likadant

Klockan är mycket och jag borde verkligen sova. Det är sjukt hur mycket längre jag är uppe när jag är i Lund. Varför har jag ingen aning om. Vet heller inte vad det är jag egentligen gör när jag är uppe. Men iaf..
Idag har jag spanat in Annas och Emmas lägenheter. Det är skandal att jag inte kikat in till Anna tidigare haha. Emma har ju precis fått sin så där var jag nästan tidigt ute. Så hmm..det kanske tar ut varandra då. Sedan kollade vi på Supersugen hos mig och åt en massa Marabouchoklad.
Imorgon är jag ganska busy. Jag ska vakna, duscha, torka, ta mig ner till Netto och försöka hitta nåt till frulle eftersom vårt kök inte är öppnat än, sätta ihop Ivar-hyllor hos Emma, ta mig till Malmöfestivalen, kolla massa artister och sedan hitta ett tåg hem igen.
Men nu ska jag försöka somna.
See ya!

Här har ni resultatet! Den blev fa

MMS

Här har ni resultatet! Den blev faktiskt väldigt god hehe.. Gonatt


Rachael Ray räddade min eftermiddag

Gårdagen var tradig och idag är det inte mycket bättre. Jag har dock sett till att sysselsätta mig nu på eftermiddagen. I förmiddags låg jag i sängen och kollade Rachael Ray. Hon gjorde en lasagne som såg svingod ut så jag fixade receptet, pillade lite med att översätta måttenheterna och rattade upp på Coop och fixade ingredienserna. Nu står den i ugnen och är klar om 10 min. Här luktar sjukt gott så jag får hoppas den smakar lika gott hehe. Fast gårdagens halsont har satt sig i näsan idag så mina smaklökar är inte på topp tyvärr. Får inte hoppas det blir värre bara... Ska på bio imorgon och se Mamma Mia med Anna, Emma och Maria. Är inte säker på att det är min typ av film, men alla säger den e bra så då får man ju ge den en chans. Om inte annat är det mysigt att bara gå på bio, även om det är på Grand hehe.
Sen på onsdag blir det förmodligen Helsingör med päronen. Har inget jag behöver köpa men ja, det kan väl va trevligt ändå antar jag. Synd att det är litta drygt att ta sig dit bara..
Nu ska bordet dukas.
So long!

Suck

Vilken dag... Jag sov till tolv men är ändå skittrött, jag har ont i halsen, det regnar, den lilla solbränna jag lyckades dra på mig flagnar bort och jag har inte ens lite vettigt att ta mig till. Dessutom är det bara skit på tv och jag sitter fortfarande i pyjamas eftersom jag inte pallar duscha. 
Kan det bli mer söndag än så här?


Diarré

När jag ändå är igång så måste jag visa denna. Ni har säkert sett den för den borde va känd, men ändå...stackars brud.


Lyssna


Ni måste höra detta. Hur kan man prata så? Dialekten och rösten ger mig rysningar...

   

Den här bilden avgör saken. Jag SK

MMS

Den här bilden avgör saken. Jag SKA ha en alpacka någon gång. Jag trodde bara att man kunde ha dem i sin hage vilket ju är ganska tradigt i längden. Men nu ser jag att man kan ta med Gert-Jan på stan och allt!


Hej jag heter Lina och jag är en badkruka

Så var jag hemma igen. Som de flesta förmodligen vet är jag lite svag för Italien så det kommer nog inte som en överraskning när jag säger att jag haft en väldigt trevlig vecka. Den var inte bara väldigt trevlig, den var väldigt varm också. Det var minst 35 grader varje dag där. Det är egentligen alldeles för varmt för min smak, men då vände jag det istället till något positivt och såg värmen som en orsak till att kränga glass minst en gång om dagen.
När det gäller badningen så tog jag mig faktiskt ner både i poolen och havet . Jag är lite förvånad själv måste jag säga. Dock är jag nog den enda i hela världen som stått i 26-gradigt vatten med armarna rakt upp i luften och skrikit att det är för kallt. Men vafan..jag har aldrig sagt att jag inte är en übermes hehe. Dessutom var det ju inte som att italienarna i sina mini-speedos förstod vad jag skrek ändå hehe.
Jag har i princip levt på pizza, vin och glass hela veckan och det har gått alldeles utmärkt. Men det är verkligen tur att vi inte har sån mat här i Sverige för då hade det gått riktigt illa för min del hehe.
Vi tog en utflykt till Etna vilket var rätt häftigt. Det är inte varje dag man är 3000 meter upp i luften och promenerar på en aktiv vulkan. Sedan åkte vi till Taormina och där var sjuuuukt fint och jag är så avis på Kim som kan hänga hos sin karr där i princip när hon vill hehe. När jag blir gammal och rik ska jag lätt köpa nåt pytteställe där så nu vet ni var ni kan hitta mig på vintern efter att jag fyllt typ 50 hehe.
Okej, nu tror jag på fullaste allvar inte att någon direkt bryr sig, men jag tänkte lägga upp lite bilder här ändå;


Gott gott gott!

Här är beviset!






Etna


Taormina

Behöver jag säga att jag åt glass i Taormina?

Behöver jag säga att jag åt glass i Palermo?

Behöver jag säga att jag åt glass på hotellet?

En av poolerna

Vattengympa på hotellet med italienare i mini-speedos

Mer gutt

Teatro Massimo i Palermo. Har ni sett Gudfadern 3 har ni redan sett den.

RSS 2.0