Redo!

Jag är HELT klar inför förmiddagens stadsparkbesök nu. Det är en halvtimme till avfärd och det har nog aldrig hänt att jag är klar så mycket tidigare än jag behöver någon gång hehe. Då har jag till och med bakat baguetter och fyllt dem med lite saker och allt sånt där. Dock börjar jag bli lite orolig för att vi kommer få sitta i grusgången eller något.. Alla andra har ju redan stuckit dit.
I alla fall... Det känns lite som att väderguden hoppat över våren och kört direkt på sommar i år. Fi fanken va hitt här är. Ska seriöst ta med paraply till parken så jag kan få lite skugga på min icke-soltåliga-hud hehe. Kommer kanske inte se så schnyggt ut bara..
Igår var jag och Emma ute hela eftermiddagen. Jag tog (nästan) Emmas ravinoskuld när vi gick dit och plumsade. Efteråt gick vi in på Netto, köpte en stooor låda Tobleroneglass och satte oss och krängde upp HELA. Sedan la vi oss på gräsmattan och pratade sjuksköterske-snack med Anna.



 

Men ta och kolla in det här...


Men ta och kolla in det här! Nu vågar man ju kanske nästan börja hoppas på att valborg blir regnfritt hehe.

Ska snart ta mig in till stan för projektmöte, och det är jag glad för. Hade ju tenta i tisdags och sedan dess har jag inte haft ett piss att göra! Vi har inte riktigt satt igång med vårt projekt än så jag har inget som måste pluggas eller göras och har därför varit sjuuukt understimulerad. 
Nu händer det ju lite saker i veckan iaf så jag hoppas jag får lite roligare då hehe. Valborg är ju givet och sedan ska jag snabbt hem om för ett tandläkarbesök och en planeringsdejt med Maria och Carro =) 
Måste dra, disken kallar!

Leonardo!

Vet inte varifrån bilden kommer, men jag hittade den på datorn innan idag. Fick tänka i nån millisekund innan jag kopplade vad fan det var, men herregud så ball han är! Turtles-hundar is the shit!!


Dagens hjälte





Godnatt


Inte min favoritartist direkt, men klockan tio i två en söndagskväll kan hon va helt okej.

Lördag

Carro såg Nick hos Ellen för ett tag sedan och sa att han var riktigt stilig. Såg en bild på honom nu och satan i gatan va han har skärp sig haha. Kom visserligen över min crush på honom för typ 10 år sedan, men kolla in snubben nu. Inte mycket fett kvar om man säger så...
 

Nu ska jag snart upp en snabb sväng på Nova med Anna. Känner mig lite sådär i halsen efter grillningen med korridoren igår dock. Den första timmen var det skithärligt ute, men så fort solen försvann blev det fan minusgrader och eftersom vi inte hade vett att gå in så satt vi där och frös i ytterligare nån timme.. Så här i efterhand kan jag konstatera att det inte var speciellt smart. Får väl ta på mig mer kläder idag för att kompensera eller nåt..


Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter..

Jag anlände till Lund igår. Jag packade upp, kollade tv och tog en sväng ner till Pub Vildanden.
Jag kom upp ur sängen vid elva idag, försökte plugga lite, kollade tv och gick til Ica för att handla ingredienser till några tonfiskburgare jag och Henrik tänkte käka. Jag åt tonfiskburgaren, blev mätt, satt i köket och snackade skit nån timme, kollade Grey's och lite inspelat från tidigare idag.
Allt av det ovanstående är inte speciellt upphetsande, jag vet. Men vafaaaan...Det är mitt i veckan, jag har projektredovisning på fredag och tenta på tisdag. Det är inte meningen att jag ska hitta på massa balla saker då hehe. Det är meningen att jag ska sitta hemma och ha ångest för att jag inte pluggar. Så är det.
För övrigt såg jag på dansk tv för någon dag sedan och fick syn på en reklam för Pepsi Max Mojito. Hur gott låter inte det?? Vill smaka NU! Synd bara att den endast går att få tag på i Danmark om jag fattat allt rätt. Netto köper ju dock in allt annat danskt skit så jag sätter mitt hopp till dem.
So long!


Kööörv

Idag har jag inte gjort så värst mycket.. Kollade lite fotboll och när jag sen fick höra att Carro och hennes familj skulle grilla blev jag bara så jävla sugen så jag plockade fram en engångsgrill och tände på. (Intressepil i pannan, eller hur?)
Påskhelgen är ju över så jag har även packat lite och förberett mig för morgondagens hemfärd.
Tänkte passa på att tacka alla för en skitrolig helg!! =D Håller vi oss lika sysselsatta i sommar också så kommer jag vara helt i extas hehe.


Massa kul, massa text och massa bilder

Fi fan va trevligt vi hade det igår! Världshistoria skrevs på Strandpaviljongen eftersom det var första gången någonsin som det stället inte gjorde mig nykter haha. Men jag tar det från början...

Mätt som en gris tågar jag till Maria vid halvåttatiden. Vi vänder ut och in på hennes garderob och till slut lyckas vi klä på tösabiten hehe. Något senare anländer Carro och hon berättar den mest hjärtskärande storyn om den förtvivlan Gösta fick i blicken när hon kom upp och berättade att hon skulle gå. Något senare anländer Kim med chipsen och kvällen är fulländad!

Vi är lite trögstartade på drickafronten då våra kameror stal fokus från vinet. Satan va blixtarna haglade. Aldrig någonsin har "ljuset" varit så hatat haha. Exakt vad som var fel på "ljuset" förstod jag dock aldrig.

Nån timme senare var glasen och flaskorna tomma så då styrde vi mot Byckarns. Där var väldigt lite folk, vilket förvånade mig lite. Vi fick höra att de flesta var på Strandpaviljongen så vi gick dit. Vi hinner inte mer än komma innanför dörren förrän Carro det fyllot beställer vars en tequila haha. Och vi snackar ingen liten fjuttig tequila man får på nationer. Nä, såklart beställde hon 6:or! Jag som mår illa bara efter en 2:a..

Mes som jag är fick jag hälla över lite i Carros glas och sedan bita av den en gång. MEN haha..hör och häpna.. för att kompensera detta så trashade jag glaset på bardisken när jag väl var färdig hehe. Värsta rockstjärnefasonerna haha. Fast okej, alla som känner mig vet att jag aldrig skulle göra något sådant medvetet så jag kan lika gärna erkänna att det var min alkoholfyllda kropp som blev lite klumpig hehe. Hoppas inte att bartender-Pär blev såg att det var jag bara.

Det var Jösse som skötte dansgolvet och han fick mer än godkänt. Vi tillbringade den mesta tiden där och jag som råkat hamna en centimeter framför rökmaskinen fick mig en kittlande överraskning lite då och då när den satte igång. Blev fantamaj lika rädd varenda gång.

Där var lite halvklent med folk i början, men efter ett tag var stället nästan överfullt. Vi träffade bland annat vår gamla skolkamrat Daniel som utan problem lät oss klappa hans svettiga rygg. Tack för den =S

Som tur var repade vi oss rätt snabbt från den incidenten. Jag misstänker att tequilan hade något med det att göra, men oavsett så fortsatte vi ha trevligt ända tills två då min kära mamma steg upp och hämtade mig och Carro och en halvtimme senare sussade jag under mitt osköna täcke.


Nu kommer Gunni snart hit för mat och klippning och senare ikväll ska jag och Carro handla marängsviss som vi, Maria, Kristoffer, Kim och kanske Svinssen ska kränga till Dagboken. För min del kommer det bli en mycket givande kväll då jag kommer garva åt alla nördar (Läs: Carro) som kommer böla åt filmen haha. Tur man inte är blödig ;)



Är "ljuset" med på den här bilden? Nä, det tror jag inte...

Kim, Maria och Carro "Crazy-eye" Davidsson

Den gigantiska Tequilan och mitt glas medan det fortfarande var helt

Rökmaskinen

Crazy-Eye goes crazy. Men är kär ändå =)

Gösse gillar fisk?

Någon som tycker Daniel ser svettig ut?

Så här mysigt har man om man hänger med Muggen

Carro blev kärlekskrank och gav sig på ett olivträd




Konstrunda

Nu har jag, Carro, Maria och Kim varit på konstrunda. Det blev dock bara ett stopp som gick i konstens tecken, nämligen Ystad Saltsjöbad där Gynning x2 hade utställning. Vi hade även planer på att hälsa på Peter Wahlbeck i Kabusa, men det struntade vi i och tog en fika istället.
På Saltsjöbadet träffade vi på huvudpersonen och hennes prinsessknullande kille precis innan de skulle sticka därifrån hehe. Är definitivt inget fan av henne, men lite kul var det allt. JA, jag är lite kändiskåt ibland, men det står jag för.

Trotzigs fedebil. Undrar om han satt på Madeleine i den haha =S







Tavlorna var okej, men jag fattar inte varför bruden måste skriva på dem hehe. Nu fick jag det sagt för femtioelfte gången..

Allt för konsten


Här ser ni en sann konstnärssjäl som varje år lägger ner sitt allt i att måla några ägg så att påskbordet ska bli lite trevligare. Hon svettas, förstör nagellacket, våndas över motivval och sneda linjer och samtidigt svär hon över alla datumstämplar. Men det gör inget. Själva skapelseprocessen är så givande att allt annat blir försvinner. Hon sugs in i den och känslan av att det är hon och penseln mot värden blir nästan överväldigande.
Äh, vem försöker jag lura egentligen? Jag målade äggjävlarna så snabbt jag kunde och här har ni resultatet:



Imorgon blir det Gynning, äggpickning och barty! Naaajs =)


Skitsnack i dubbel bemärkelse

Landade i Simpan vid två. Halv fyra mötte jag upp Maria, Kim och Carro på det där Österlencafeet eller vad det heter för en fika (duh) och skvaller. Fika blev det i form av en god Caffe Mocca (som dock tog typ en kvart för den inkompetenta baristan att göra) och skvaller blev det så det heter duga hehe. Dessutom satte vi upp ett schema för påskens alla aktiviteter och om vi lyckas hålla det kommer det bli en mycket trevlig helg! =D

Tänkte avsluta med att önska er en glad påsk genom att bjuda på en bild på en kärring och hennes chokladpåskhare hehe.

För att göra en liten avstickare ....
Bilden är tagen 1990. Någonstans därifrån och fram till sommaren 2008 förvandlades tydligen jag, Carro och Maria till sjukt pinsamma, ytliga, tragiska, märkesfixerade människor som bara vill vara som alla andra och framstå som perfekta hela tiden. När exakt det hände har jag ingen aning om... Visste inte ens att det hade hänt om jag ska va ärlig. Men om någon där ute vet var, när eller hur så berätta gärna det för mig eller någon av de andra. Det är ju inte annat än att man blir lite nyfiken. Och det är fan bäst att det baseras på en rad av händelser och inte på en enstaka. Tack och godnatt.


Bishit

Den 8 April 2009 lär inte gå till historien som den mest händelserika dagen i mitt liv. Trots det har jag lyckats städa både här och där, packat, promenerat en sväng, krängt chips och kaffe med Emma samt kollat Bridget Jones Dagbok. (Och apropå det; Vad är det med den där Mark Darcy? Varför gillar man honom egentligen?)
Packningen var värst. Jag är inte så bra på att veta vad jag kommer vilja ha på mig flera dagar i förväg, vilket resulterar i att jag tar med mig en jävla massa mer än vad jag egentligen behöver bara för att jag ska kunna ha lite att välja på. Men det finns väl värre saker skulle jag tro..
Imorgon är det i alla fall dags att bege sig hemåt. Om jag får som jag vill så kommer det bli fika imorgon med Carro och Maria och vem mer som nu vill joina, häng på påskattan, äggmåleri, konstrunda till bl.a. Ystad Saltsjöbad, söndagsmys (med söndagsviss) och ännu mer fika haha! Jag räknar med att vara duktigt sysselsatt i helgen. Hoppas det finns nån vänlig själ som vill leka lite =D

Och återigen apropå Bridget.. Filmen innehåller massa brittisk musik, däribland Gabrielle. Hon fick mig att tänka på låten hon gjorde med East 17 som i sin tur fick mig att tänka på en annan låt med East 17 hehe..hänger ni med?
Iallafall..hur bra tyckte man inte att denna var?! En mikrodel av mig tycker det fortfarande hehe..


Gelato

Glasspaus på Per Tutti. En liten avstickare från det egentliga uppdraget, nämligen att fixa valborgsbiljetter, köpa sprit och leta tröja på H&M till Lina.


Dagens fråga..

Gjorde ett försök till att plugga utomhus idag, men det var alldeles för kallt. Dock dök en fråga upp; Hur närsynt är Anna egentligen?



Nu blir det Nova!

Helgen i bilder

Tänkte redogöra för helgens äventyr. Dock pallar jag inte skriva så jag slänger upp lite bilder så får ni själva räkna ut resten hehe


På Kristianstad Nation får man balla drinkpinnar om man får vänta längre än normalt på en drink


De gick utmärkt att använda som armband!


Bakisgrillning på lördagen där Fritzl-skämten haglade och stomipåsesnacket förstörde aptiten






Sunshiiiine



Titta vilken underbar bild man får upp om man söker på 'Lund' på SMHIs hemsida! Nu ska jag snart in till stan med Carro och njuuuuta =D

RSS 2.0