Kommunikation?

Jag tror att den lösa tråden i min hallmatta försöker säga mig någonting..


Things Meatloaf would do for love


Kärt återseende

Är precis hemkommen från en mycket trevlig eftermiddag hos Svinssen. Det var längesedan vi sågs så det var extra trevligt hehe. Det hade hänt massa saker i hemmet och en ny liden katt hade tillkommit sen sist hehe. En skygg sådan, men jag ska skicka en dit en tant som ska prata lite med den om det inte löser sig. Roligast av allt var dock att få återse Resehomer! Som jag tänkt på denne lille krabat sedan vi sist sågs. Det var skönt att se att han låg i sängen och gottade sig precis som han ska.

Vi fikade, kollade fotboll och krängde pizza...en helt perfekt söndag med andra ord. Jag fick till och med åka bil hem så det kunde knappast blivit bättre =)

Här har ni honom!

Här ser ni ju klart och tydligt hur liten och lätt han är att packa ner och ta med sig på resan


Valborg

Vet inte riktigt var jag ska börja, men stadsparken känns som ett vettigt alternativ. Halv elva traskade vi dit och vi slapp sitta i grusgången. På grund av avspärrningarna blev firandet både mer utspritt och mer kompakt. Det hänger inte ihop, jag vet, men så var det hehe. Det roliga med att vara i parken är att även om man själv sitter stilla hela dagen så kommer det alltid personer man känner och slår sig ner en stund för att sedan gå vidare. Man behöver inte ens anstränga sig för att träffa alla. Jag satt med mitt paraply som nån jävla emo-unge, men det sket jag i för guuud vad glad jag var att jag tog med det. Vill inte ens tänka på hur jag hade sett ut om jag inte haft det haha. Rödare än röd gissar jag på i alla fall...

Vid halv fyra drog vi hem för uppfräschning. Grillarna startades vid sex och korvarna intogs strax därefter. Det kom en glad brud förbi och bjöd oss på överblivna fusk-Magnum-glassar från Netto och det var gutt. Dock ångrade jag mig så fort jag käkat upp skiten eftersom det var den som fick mig att bli sådär spymätt och därmed också riktigt trött. Efter grillningen hängde vi hos Henrik. Jag och Anna var dock väldigt trögstartade då hon led av samma mätthet som mig. Efter en liten stund blev Emma trött på att vi satt och såg så slöa ut och inte drack så hon körde ut oss på en promenad så vi skulle piggna till hehe. Det var ett mycket klokt beslut.
Jag och Anna gick en sväng vid husen och hittade en övergiven grill som fortfarande glödde så vi stannade där och värmde händerna lite eftersom det faktiskt blivit kallt framåt kvällen. Efter en liten stund kommer det fram två snubbar och börjar prata med oss. En av dem var en liten lustig prick i vit jacka och rosa strumpor uppdragna till knäna haha. Det visade sig att de var från Helsingborg, att de brukade köra till Tingvalla en gång i månaden när de var yngre och att en av dem varit i Simrishamn tillräckligt många gånger för att veta vad Strandpaviljongen var. Vi stod och snackade i några minuter och det hela slutade med att Anna blev något uppraggad av en av dem (inte den lustiga pricken) och jag väntar med spänning på fortsättningen haha ;)

Vi återgick till vår lilla fest betydligt piggare och sedan var kvällen igång. Emma var framförallt på G. Hon fick på sig Henriks boxningshandskar och sedan gick det knappt att få stopp på henne hehe. Stackars Anna som satt snällt på sängen fick sig några smällar.

Taxin tog oss till Helsingkrona vid tolv. Det är ju lite tradition att vi stannar där hela kvällen, men i år hade vi faktiskt planer på att titta in på Sydskånska också. Så blev det dock inte. Men det gjorde inget eftersom de spelade annan musik där och inte bara schlager som de brukar.


Vaknade kl 11 idag men var för bakis för att gå upp så jag sov vidare till ett och nu mår jag toppen hehe. Ska ta mig in till stan och kolla Studentsångarna sen så slå på TVn 18,15 och se om ni ser mig haha!!

Som vanligt avslutar jag med massa bilder om någon skulle bry sig.


Några av våra ca 20 000 medfirare

Lars-Ola, Åsa och Emma

Mattias, Nicklas, Henrik

Anna och jag
 
Jag och min nya bästis fläkten                      Truls och hans Jägermeisterkrans
 
                                                                          Emma lyckades hålla sig fräsch hela dagen hehe


Thomas, Henrik och min favorit-Ola

Lite manlig kärlek på vägen hem



Emma boxade..

..på allt hon såg

Röj på Helsingkrona
 


RSS 2.0