Nevermind. Never you mind.

Jag jobbar för fullt så jag har inte så mycket att dela med mig av här. Men för att det första man ser här på sidan inte längre ska va en hästkuk tänkte jag posta den finaste låten för tillfället..


21 juni (del 3)

Djur är väl underbara? (Märk ironin) Tyckte iallafall att dessa två lirare förtjänar sitt eget inlägg!



21 Juni (del 2)

Idag har jag, Carro och Helena varit i Ystads Djurpark och sprungit runt. Ingen av oss visste att den fanns men när vi fick reda på att den gjorde det och att där skulle vara belgiska jättekaniner (Arne) och alpackor (Gert-Jan) drog vi dit så fort vi kunde!
Vi var där i nån timme och därefter rattade vi till Rusta och ÖoB och köpte schampo och dasspapper. Sedan åt vi på donken och efter det fick jag mig en titt på Helles gigantiska lägenhet. Dagen avslutades på Solplan där det bjöds på extremt kladdig browniekaka med mjölkchokladstryffel. Den var grymt god om någon undrar. Och ja, det var mamma som bakat den..


Vi hamnade efter en snubbe med äcklig bil och ett gevär i bakrutan. Creepy..

Helle och en get

Carro fick kontakt

En ball kamel

Ge maj en sån här, tack!

Gert-Jan 1

Gert-Jan 2

En hög med Gert-Janar!

En hungrig och egoistisk angoraget

Mat

Mat...

..och ännu mera mat

Det är EXAKT en sån här jag vill ha som hund..

Vi hittade ett kärlekspar bland lemurerna

Arne!! Tyvärr var det bara så här mycket han ville visa sig...

21 juni (del 1)

Hjälp vad längesen jag uppdaterade här! Jag har till min stora förtjusning lyckats hålla mig lite sysselsatt i nästan 1,5 vecka nu så det finns en del att berätta. Tror nästan jag gör två inlägg så blir det lite lättare att hålla reda på alla bilder. Dagens utflykt förtjänar dessutom ett eget.
Den 11e anlände jag och min bautapackning till Simrishamn. Två dagar senare var jag på 25-årskalas hos Truls och Mathilda och det var väldigt trevligt. Kvällen inleddes med en tipsrunda genom Brantevik som Bernt och Gittan satt ihop. Det var mycket frågor om Brantevik och naturen där så jag kände inte att jag var en så stor tillgång för mitt lag. Vi pratar ju inte direkt om några av mina favoritämnen här. Som tur var hade John och Anna stora kunskaper inom just detta så vårt lag slutade på en delad förstaplats. Inte så illa pinkat faktiskt. Och jag vill ju dessutom tro att jag bidrog liiite till detta ;) Efter den inte så korta promenaden genom byn var det dags för käk och sedan blev det dans till DJ Spotify.

Dagen efter begav jag mig till Högnäs för att delta i det numera traditionsenliga firandet av Henriks födelsedag. Jag stannade där till torsdagen och vi hann med Väla, Helsingborg, Helsingör och en veteranbilutställning i Viken. Jag var tillbaka i Simrishamn på torsdagskvällen med Henrik som sällskap.

Midsommarafton följde även den traditionen då vi firade på Tjörnedala. Glasen var fyllda med Asti och jordgubbar och mammas pizzabullar krängdes. Regn har ju också blivit lite av en tradition denna dag så visst blev vi lite blöta i år också. Kvällen spenderades hemma framför silltallriken och vi gjorde även ett tappert försök till att sitta lite på bryggan vid stranden på kvällen. Vi stod ut i en timme innan värmen där hemma lockade oss tillbaka. Regnet höll sig dock borta och det var en väldigt fin kväll för övrigt.
Midsommardagskvällen var jag i Simris hos Linnea och hennes kompis tillsammans med Anna, Emma, Truls och Åsa. Vi åt massa popcorn och snackade massa skit till typ halv två då jag höll på att däcka av trötthet. Men eftersom jag var den enda som var bilburen fick jag agera taxi till Brantevik innan jag fick komma hem till sängen.. Det var visserligen helt ok, bortsett att Truls var typ världens kinkigaste taxiåkare och kritiserade mitt användande av körväg, gas och fläkt hehe. Liite tacksamhet nästa gång pleeease =P 


Min inte så nätta packning till Simrishamn..

Tjörnedala!

The gang

Så sexiga höhö

Inte det bästa vädret direkt..

Carro hade fått med sig det LILLA paraplyet..

Dryckesintag på stranden på kvällen

Solnedgång

Tjusisgt värre

Stickad graffitti


Sommarlov

Sedan jag fick sommarlov i torsdags klockan 12 har livet varit rätt gutt. I torsdags var det dags för korridorsfest, som ju oftast har en tendens att bli något misslyckat. Så var dock INTE fallet den här gången! Det var bra uppslutning och tack vare det att Anna flyttade ut sitt Singstar och att Ola hade sin kaptenskavaj på sig blev det grym stämning. Alla sjöng utom jag och utbytesstudenterna, vilket var lite oväntat. Inte att jag inte sjöng såklart, men att kineserna inte ville. Jag trodde de älskade karaoke där borta...

I alla fall så drog vi in till stan vid tolv i förhoppning om att komma in på någon nation. Vi var dock för sent ute så vi drog hem igen och fortsatte festen. Det blev mer Singstar, mer chips, mer dricka och Mattias drog av en sån in i helvetes tjusig gypsy-dans så jag är fortfarande helt förstummad. Vid fyra höll jag dock på att däcka av trötthet så då satte jag punkt för kvällen.

Igår ägde den obligatoriska korridorssstädningen rum. Där var uppslutningen betydligt sämre än på festen kan jag säga. Men vi som dök upp var flitiga och några timmar senare var köket skinande rent förutom fönstren, golvet och kylarna som vi lämnade till de ohyfsade som inte dök upp.

Städningen var klar precis i tid till fotbollen så den kollade jag i köket tillsammans med ett vinglas, Henrik och Joel. Vid elva var vi på Lunds där vi väntade in resten av våra buddys.

Truls, Anna, Emma och deras gäng kom och senare även Nicklas och hans gäng. Med andra ord var vi ett väldigt stort gäng där tillslut.

Jag drack drinkar som in i helvete utan att bli något vidare full. Jag såg på när de blev blandade så jag vet att de inte fuskade med spriten hehe, men lite konstigt är det allt. En teori jag har utvecklat är att jag möjligtvis kan ha svettats ut alkoholen i samma sekund som jag drack den. Har aldrig någonsin varit med om en varmare utgång och aldrig varit så svitt. Luftkonditioneringen måste ha varit paj eller nåt.
Nu slänger jag in lite bilder här från de båda kvällarna, sen ska jag iväg och rösta. Duktig Lina. Sen blir det tvätt. Ännu mer duktig Lina.

 
Den berömda kavajen!



Ola went Christer Sjögren...

..men fick ihop NOLL golden notes

Stor och liten haha

Björn i en inte helt ovanlig situation


En underbar bild på Emma på Lunds nation


Ute och tar en paus från svitten och värmen


Ehm?

What?

Kommentarer överflödiga. Jag har aldrig utgett mig för att vara snygg...


Min första tanke: Logdans?

Glöm inte att man ska klicka på dem hehe..


RSS 2.0